Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic klíma 9 kw

Panasonic klíma 9 kw teljesítménnyel hűtésre és fűtésre. Ajánlott helyiségméret: 90-120 négyzetméter. A Panasonic klímák rendkívül megbízhatóak, tartósak és csendesek. Gyakorlatilag "sosem" hibásodnak meg, emiatt bátran tudjuk ajánlani mindenkinek. Tetszetős beltéri egységeikkel hosszú éveken keresztül modernnek hatnak a lakásban, így biztosan nem kell elgondolkodnia évekkel később egy újabb klíma beszerzésén. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Panasonic CU-5Z90TBE split klíma kültéri egység (9 kW)

Gyártó cikkszám: CU-5Z90TBE
Raktáron
942.490 Ft

Mekkora szobához valók a Panasonic klímák 9 kW teljesítményszinttel?

A 9 kW teljesítményszinttel rendelkező Panasonic klímákat kb. 90 – 120 m2 alapterületű szobákhoz tudjuk ajánlani. Azonban számításba kell venni azt is, hogy milyen fekvésű a szoba, pontosan hol helyezkedik el a lakásban, milyen a lakás szigetelése és még számos egyéb tényező is közre játszhat (pl. ablakfelületek száma, személyek száma, elektronikai eszközök száma, hőigény, árnyékolás, stb.).

Mennyit fogyaszt egy 9 kW teljesítményű Panasonic klíma?

Egy Panasonic klíma 9 kW teljesítménnyel valójában nem fogyaszt állandóan 9000 wattot. Hűtési üzemmódban nagyságrendileg 2700-3000 W fogyasztással érdemes számolni óránként. Fűtési üzemmódban minimálisan többet fogyaszt.

Mit kell tudni a Panasonic inverteres klímákról?

A Panasonic klímák rendkívül megbízhatóak, tartósak és csendesek. Gyakorlatilag "sosem" hibásodnak meg, emiatt bátran tudjuk ajánlani mindenkinek. Tetszetős beltéri egységeikkel hosszú éveken keresztül modernnek hatnak a lakásban, így biztosan nem kell elgondolkodnia évekkel később egy újabb klíma beszerzésén.