Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Panasonic klíma 6 kw

Panasonic klíma 6 kw teljesítménnyel hűtésre és fűtésre. Ajánlott helyiségméret: 55-75 négyzetméter. A Panasonic klímák rendkívül megbízhatóak, tartósak és csendesek. Gyakorlatilag "sosem" hibásodnak meg, emiatt bátran tudjuk ajánlani mindenkinek. Tetszetős beltéri egységeikkel hosszú éveken keresztül modernnek hatnak a lakásban, így biztosan nem kell elgondolkodnia évekkel később egy újabb klíma beszerzésén. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Panasonic KIT-TZ60-WKE oldalfali split klíma (6 kW)

Gyártó cikkszám: KIT-TZ60-WKE
Raktáron
575.100 Ft

Panasonic KIT-FZ60-WKE oldalfali split klíma (6 kW)

Gyártó cikkszám: KIT-FZ60-WKE
Raktáron
450.100 Ft

Panasonic CS‐TZ60WKEW fali split klíma beltéri egység (6.8 kW)

Gyártó cikkszám: CS‐TZ60WKEW
Raktáron
216.500 Ft

Panasonic CU-3Z68TBE split klíma kültéri egység (6.8 kW)

Gyártó cikkszám: CU-3Z68TBE
Raktáron
642.214 Ft

Panasonic CU-4Z68TBE split klíma kültéri egység (6.8 kW)

Gyártó cikkszám: CU-4Z68TBE
Raktáron
710.480 Ft

Mekkora szobához valók a Panasonic klímák 6 kW teljesítményszinttel?

A 6 kW teljesítményszinttel rendelkező Panasonic klímákat kb. 55 – 75 m2 alapterületű szobákhoz tudjuk ajánlani. Azonban számításba kell venni azt is, hogy milyen fekvésű a szoba, pontosan hol helyezkedik el a lakásban, milyen a lakás szigetelése és még számos egyéb tényező is közre játszhat (pl. ablakfelületek száma, személyek száma, elektronikai eszközök száma, hőigény, árnyékolás, stb.).

Mennyit fogyaszt egy 6 kW teljesítményű Panasonic klíma?

Egy Panasonic klíma 6 kW teljesítménnyel valójában nem fogyaszt állandóan 6000 wattot. Hűtési üzemmódban nagyságrendileg 1800-2000 W fogyasztással érdemes számolni óránként. Fűtési üzemmódban minimálisan többet fogyaszt.

Mit kell tudni a Panasonic inverteres klímákról?

A Panasonic klímák rendkívül megbízhatóak, tartósak és csendesek. Gyakorlatilag "sosem" hibásodnak meg, emiatt bátran tudjuk ajánlani mindenkinek. Tetszetős beltéri egységeikkel hosszú éveken keresztül modernnek hatnak a lakásban, így biztosan nem kell elgondolkodnia évekkel később egy újabb klíma beszerzésén.