Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Midea páramentesítő

Midea páramentesítők 10+ éves szakértői tapasztalattal válogatva. Feladatukat gyakorlatilag észrevétlenül látják el: párátlanítják a levegőt és ezáltal egy egészségesebb otthont teremtenek Önnek. Kiváló ár-érték arány, jó minőség és szervizháttér jellemzi a Midea párátlanítókat. Ha nem tud választani: kérje szakértőink segítségét!
Rendezés:

Midea MDDP-50DEN7-QA3 páramentesítő készülék

Gyártó cikkszám: MDDP-50DEN7-QA3
Raktáron
82.550 Ft

Midea MDDF-20DEN7-QA3 páramentesítő készülék

Gyártó cikkszám: MDDF-20DEN7-QA3
Előrendelhető
59.690 Ft

Midea MDDM-20DEN7-QA3 páramentesítő készülék

Gyártó cikkszám: MDDM-20DEN7-QA3
Előrendelhető
91.440 Ft

Midea MDDP-30DEN7-QA3 páramentesítő készülék

Gyártó cikkszám: MDDP-30DEN7-QA3
Előrendelhető
68.580 Ft

Midea páramentesítő az ideális páratartalomért

A legtöbb páramentesítő készülék nagyon hasonlít egy hordozható klímaberendezéshez. A párátlanító feladata azonban az, hogy a segítségével megszüntethesd a helyiségben a túl magas páratartalmat, ami egészségkáosodáshoz, dohszaghoz, kellemetlen érzethez, sőt akár penészesedéshez is vezethet (a penész először a falakon jelenik meg, majd a bútorokon, aztán az egész lakásban)

Rengeteg oka lehet tehát annak, hogy páramentesítőre van szükséged, de lehet, hogy csak a mindennapi (például) fürdőszobahasználat, vagy a rossz (esetleg éppen a tökéletes) szellőzés miatt gondoltál rá.

Egy Midea párátlanító jó választás, hiszen megbízható, a működése csendes, és ha a megfelelő teljesítményűt választod akkor a Midea párátlanító készülék kompromisszumoktól mentesen biztosítja számodra a megfelelő páratartalmat. A Bármilyen Midea páramentesítőt használva alacsonyabb lesz a páratartalom, megszűnnek a vízfoltok, a vizesedés és a gombák, spórák is eltűnnek a szobából: a lakás és te is szinte fellélegzel.

Ismerd meg a Midea páramentesítőket és válaszd a feladatnak megfelelőt.