Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MDV klíma 2,6 kw

MDV klíma 2,6 kw teljesítménnyel hűtésre és fűtésre. Ajánlott helyiségméret: 20-25 négyzetméter. Az MDV klímákat a jól ismert kínai giga-vállalat, a Midea gyártja - valójában ezek a legsikeresebb nem saját név alatt forgalmazott készülékeik. A kifejezetten hosszú élettartamra kifejlesztett MDV klímák Európán belül elsősorban Spanyolországban lettek igazán népszerűek. Aligha kell annál nagyobb garancia, minthogy a forró mediterrán Spanyolországban már évtizedek óta megállják a helyüket a készülékeik. Kérje szereléssel!
Rendezés:

MDV NTA-026B-IU fali split klíma beltéri egység (2.6 kW)

Gyártó cikkszám: NTA-026B-IU
Raktáron
62.230 Ft

MDV NTA1-026B-SP oldalfali split klíma (2.6 kW)

Gyártó cikkszám: NTA1-026B-SP
Raktáron
180.480 Ft

MDV RAG-026B-IU fali split klíma beltéri egység (2.6 kW)

Gyártó cikkszám: RAG-026B-IU
Raktáron
57.150 Ft

MDV RAM-026-SP oldalfali split klíma (2.6 kW)

Gyártó cikkszám: RAM-026-SP
Raktáron
165.100 Ft

Mekkora szobához valók a MDV klímák 2,6 kW teljesítményszinttel?

A 2,6 kW teljesítményszinttel rendelkező MDV klímákat kb. 20 – 25 m2 alapterületű szobákhoz tudjuk ajánlani. Azonban számításba kell venni azt is, hogy milyen fekvésű a szoba, pontosan hol helyezkedik el a lakásban, milyen a lakás szigetelése és még számos egyéb tényező is közre játszhat (pl. ablakfelületek száma, személyek száma, elektronikai eszközök száma, hőigény, árnyékolás, stb.).

Mennyit fogyaszt egy 2,6 kW teljesítményű MDV klíma?

Egy MDV klíma 2,6 kW teljesítménnyel valójában nem fogyaszt állandóan 2600 wattot. Hűtési üzemmódban nagyságrendileg 700-800 W fogyasztással érdemes számolni óránként. Fűtési üzemmódban minimálisan többet fogyaszt.

Mit kell tudni a MDV inverteres klímákról?

Az MDV klímákat a jól ismert kínai giga-vállalat, a Midea gyártja - valójában ezek a legsikeresebb nem saját név alatt forgalmazott készülékeik. A kifejezetten hosszú élettartamra kifejlesztett MDV klímák Európán belül elsősorban Spanyolországban lettek igazán népszerűek. Aligha kell annál nagyobb garancia, minthogy a forró mediterrán Spanyolországban már évtizedek óta megállják a helyüket a készülékeik.