Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LG klíma 6 kw

LG klíma 6 kw teljesítménnyel hűtésre és fűtésre. Ajánlott helyiségméret: 55-75 négyzetméter. Az LG klímák gyakorlatilag megreformálták a légkondicionálók beltéri egységeit. A rendkívül innovatív dizájn mellé párosul a kiemelt minőség, a jó szerelhetőség és a kiváló szervizháttér. Gyakorlatilag nem találkozni meghibásodott LG klímával - akár évtizedekig is tökéletesen megállják a helyüket bármely otthonban vagy irodában. Kérje szereléssel!
Rendezés:

LG Multi Inverter MU3R21.U21 split klíma kültéri egység (6.2 kW)

Gyártó cikkszám: MU3R21.U21
Raktáron
691.490 Ft

LG Silence Plus PC24SK oldalfali split klíma (6.6 kW)

Gyártó cikkszám: PC24SK
Raktáron
718.490 Ft

LG Silence Plus PC24SQ oldalfali split klíma (6.6 kW)

Gyártó cikkszám: PC24SQ
Rendelésre
694.690 Ft

LG Silence Smart Inverter S24EQ oldalfali split klíma (6.6 kW)

Gyártó cikkszám: S24EQ
Raktáron
674.490 Ft

Mekkora szobához valók a LG klímák 6 kW teljesítményszinttel?

A 6 kW teljesítményszinttel rendelkező LG klímákat kb. 55 – 75 m2 alapterületű szobákhoz tudjuk ajánlani. Azonban számításba kell venni azt is, hogy milyen fekvésű a szoba, pontosan hol helyezkedik el a lakásban, milyen a lakás szigetelése és még számos egyéb tényező is közre játszhat (pl. ablakfelületek száma, személyek száma, elektronikai eszközök száma, hőigény, árnyékolás, stb.).

Mennyit fogyaszt egy 6 kW teljesítményű LG klíma?

Egy LG klíma 6 kW teljesítménnyel valójában nem fogyaszt állandóan 6000 wattot. Hűtési üzemmódban nagyságrendileg 1800-2000 W fogyasztással érdemes számolni óránként. Fűtési üzemmódban minimálisan többet fogyaszt.

Mit kell tudni a LG inverteres klímákról?

Az LG klímák gyakorlatilag megreformálták a légkondicionálók beltéri egységeit. A rendkívül innovatív dizájn mellé párosul a kiemelt minőség, a jó szerelhetőség és a kiváló szervizháttér. Gyakorlatilag nem találkozni meghibásodott LG klímával - akár évtizedekig is tökéletesen megállják a helyüket bármely otthonban vagy irodában.