Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HD klíma 3,5 kw

HD klíma 3,5 kw teljesítménnyel hűtésre és fűtésre. Ajánlott helyiségméret: 30-40 négyzetméter. A HD klíma tökéletes választás azoknak, akik először vásárolnának klímát otthonaikba. Az elképesztő ár-érték arány mellett nem szabad megfeledkezni a jó alkatrészellátottságról és szervizháttérről sem. Igaz, ez utóbbira igen ritkán van szükség. Minőségére és tartósságára nincs panasz, bátran ajánlható belépő szintű klíma márka. Kérje szereléssel!
Rendezés:

HD Design HDWI-DSGN-120C-RED/HDOI-DSGN-120C oldalfali split klíma (3.5 kW)

Gyártó cikkszám: HDWI-DSGN-120C / HDOI-DSGN-120C
Raktáron
194.310 Ft

HD Design HDWI-DSGN-120C-WHITE / HDOI-DSGN-120C oldalfali split klíma (3.5 kW)

Gyártó cikkszám: HDWI-DSGN-120C / HDOI-DSGN-120C
Raktáron
194.310 Ft

Mekkora szobához valók a HD klímák 3,5 kW teljesítményszinttel?

A 3,5 kW teljesítményszinttel rendelkező HD klímákat kb. 30 – 40 m2 alapterületű szobákhoz tudjuk ajánlani. Azonban számításba kell venni azt is, hogy milyen fekvésű a szoba, pontosan hol helyezkedik el a lakásban, milyen a lakás szigetelése és még számos egyéb tényező is közre játszhat (pl. ablakfelületek száma, személyek száma, elektronikai eszközök száma, hőigény, árnyékolás, stb.).

Mennyit fogyaszt egy 3,5 kW teljesítményű HD klíma?

Egy HD klíma 3,5 kW teljesítménnyel valójában nem fogyaszt állandóan 3500 wattot. Hűtési üzemmódban nagyságrendileg 1000-1200 W fogyasztással érdemes számolni óránként. Fűtési üzemmódban minimálisan többet fogyaszt.

Mit kell tudni a HD inverteres klímákról?

A HD klíma tökéletes választás azoknak, akik először vásárolnának klímát otthonaikba. Az elképesztő ár-érték arány mellett nem szabad megfeledkezni a jó alkatrészellátottságról és szervizháttérről sem. Igaz, ez utóbbira igen ritkán van szükség. A HD klíma egy ún. OEM klíma márka, vagyis nem saját maguk gyártják a készülékeiket, hanem egy nagy klímagyártó termékeit forgalmazzák saját néven.