Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gree mennyezeti klíma

Gree mennyezeti klímák 10+ éves szakértői tapasztalattal válogatva. A Gree klíma gyakorlatilag Magyarország és az egész világ elsőszámú klíma márkájának tekinthető az Euromonitor International 2020-as felmérései alapján. Az elképesztő megbízhatóság, modern külalak és könnyű szerelhetőség miatt bátran tudjuk ajánlani a Gree klímákat, legyen szó bármilyen helyiség klimatizálásáról. A Gree mennyezeti klímák elsősorban üzlethelyiségekben, irodákban vagy olyan háztartásokban terjedt el, ahol nincs lehetőség oldalfali változat beszerelésére. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

GREE Kazettás Inverter GUD125T/A-T mennyezeti split klíma (12 kW)

Gyártó cikkszám: GUD125T/A-T
Raktáron
1.129.919 Ft 1.016.900 Ft

GREE Kazettás Inverter GUD35T/A-T mennyezeti split klíma (3.5 kW)

Gyártó cikkszám: GUD35T/A-T
Raktáron
522.986 Ft 470.700 Ft

GREE Kazettás Inverter GUD50T/A-T mennyezeti split klíma (5 kW)

Gyártó cikkszám: GUD50T/A-T
Raktáron
601.091 Ft 541.000 Ft

GREE Kazettás Inverter GUD71T/A-T mennyezeti split klíma (7 kW)

Gyártó cikkszám: GUD71T/A-T
Raktáron
705.739 Ft 635.200 Ft

Milyen helyiségekhez ajánljuk a Gree mennyezeti klímát?

A mennyezeti klímák elsődleges felhasználási helye tipikusan az irodák és üzlethelyiségek. Azonban lakások, családi házak és főleg tetőtéri helyiségek klimatizálásakor is jó döntés lehet egy Gree mennyezeti klíma.

Legnagyobb előnyük az esztétikus megjelenés és az egységes levegőáramoltatás:

1.     Egy oldalfali változattal ellentétben a Gree mennyezeti klímák szinte észrevehetetlenek, hiszen a plafonon helyezkedik el. Nem csökkenti a lakás belsőépítészeti esztétikai értékét. Akár az álmennyezetbe is süllyeszthető.

2.     További előny, hogy a mennyezeti klímák akár 4 irányba is képesek áramoltatni a levegőt, ezáltal sokkal hatékonyabban és kevésbé pontszerűen hűti a helyiséget.

Gree mennyezeti klíma árak – megéri?

Ha kicsit körbenézünk a klímák piacán, hamar észrevehetjük, hogy egy Gree mennyezeti klíma azonos teljesítménnyel bizony drágább, mint a más típusú Gree klímák. Ez egy általános jelenség, amely a többi klíma márkát is érinti.

A mennyezeti klímákat a technológiájuk miatt nehezebb gyártani, ezáltal drágábbak is lesznek. Azonban kárpótolhatnak minket a magas árakért az innovatív funkciók, melyek sokszor csak mennyezeti klímákban érhető el. Sőt, a gyártók gyakran „tesztelik” az új funkciókat a mennyezeti klímákban, mielőtt azt a nagyközönségnek is elérhetővé teszik.