Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gree klíma 4,6 kw

Gree klíma 4,6 kw teljesítménnyel hűtésre és fűtésre. Ajánlott helyiségméret: 40-55 négyzetméter. A Gree klíma gyakorlatilag Magyarország és az egész világ elsőszámú klíma márkájának tekinthető az Euromonitor International 2020-as felmérései alapján. Az elképesztő megbízhatóság, modern külalak és könnyű szerelhetőség miatt bátran tudjuk ajánlani a Gree klímákat, legyen szó bármilyen helyiség klimatizálásáról. Kérje szereléssel!
Rendezés:

Mekkora szobához valók a Gree klímák 4,6 kW teljesítményszinttel?

A 4,6 kW teljesítményszinttel rendelkező Gree klímákat kb. 40 – 55 m2 alapterületű szobákhoz tudjuk ajánlani. Azonban számításba kell venni azt is, hogy milyen fekvésű a szoba, pontosan hol helyezkedik el a lakásban, milyen a lakás szigetelése és még számos egyéb tényező is közre játszhat (pl. ablakfelületek száma, személyek száma, elektronikai eszközök száma, hőigény, árnyékolás, stb.).

Mennyit fogyaszt egy 4,6 kW teljesítményű Gree klíma?

Egy Gree klíma 4,6 kW teljesítménnyel valójában nem fogyaszt állandóan 4600 wattot. Hűtési üzemmódban nagyságrendileg 1400-1600 W fogyasztással érdemes számolni óránként. Fűtési üzemmódban minimálisan többet fogyaszt.

Mit kell tudni a Gree inverteres klímákról?

A Gree klíma gyakorlatilag Magyarország és az egész világ elsőszámú klíma márkájának tekinthető az Euromonitor International 2020-as felmérései alapján. Az elképesztő megbízhatóság, modern külalak és könnyű szerelhetőség miatt bátran tudjuk ajánlani a Gree klímákat, legyen szó bármilyen helyiség klimatizálásáról.