Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fujitsu parapet klíma

Fujitsu parapet klímák 10+ éves szakértői tapasztalattal válogatva. A Fujitsu parapet klímák már hosszú évtizedek óta egyfajta etalont jelentenek a légkondicionálók piacán. Rendkívül magas minőség, hosszú élettartam, hasznos funkciók és csendes működés jellemzi őket. Alkalmazásukra olyan helyiségekben kerül sor, ahol nincs lehetőség klasszikus oldalfali változat beszerelésére. A parapet klíma egyszerre szerelhető plafonra vagy az oldalfal alsó felére (közel a padlóhoz). Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Fujitsu AGYG09LVCA parapet split klíma beltéri egység (2.6 kW)

Gyártó cikkszám: AGYG09LVCA
Előrendelhető
243.448 Ft

Fujitsu AGYG12LVCA parapet split klíma beltéri egység (3.5 kW)

Gyártó cikkszám: AGYG12LVCA
Raktáron
284.596 Ft

Fujitsu AGYG14LVCA parapet split klíma beltéri egység (4 kW)

Gyártó cikkszám: AGYG14LVCA
Raktáron
328.030 Ft

Fujitsu AGYG09LVCA / AOYG09LVCA parapet split klíma (2.6 kW)

Gyártó cikkszám: AGYG09LVCA / AOYG09LVCA
Előrendelhető
485.764 Ft

Fujitsu AGYG14LVCA/AOYG14LVLA parapet split klíma (4.2 kW)

Gyártó cikkszám: AGYG14LVCA/AOYG14LVLA
Előrendelhető
654.928 Ft

Fujitsu AGYG12LVCA / AOYG12LVCA parapet split klíma (3.5 kW)

Gyártó cikkszám: AGYG12LVCA / AOYG12LVCA
Előrendelhető
569.203 Ft

Milyen helyiségekhez ajánljuk a Fujitsu parapet klímát?

A parapet klímák elsődleges felhasználási helye tipikusan az irodák és üzlethelyiségek. Azonban lakások, családi házak és főleg tetőtéri helyiségek klimatizálásakor is jó döntés lehet egy Fujitsu parapet klíma.

Legnagyobb előnyük a könnyű szerelhetőség és az egységes levegőáramoltatás:

1.     Egy oldalfali változathoz képest a Fujitsu parapet klímák gyorsabban, egyszerűbben telepíthetők. Akár az oldalfal alsó harmadába vagy a mennyezetre is szerelhető, magyarán egy sokoldalúbban felhasználható klíma típusról beszélünk.

2.     További előny, hogy a parapet klímák a mennyezetre szerelve sokkal szerteágazóbban képesek áramoltatni a levegőt. Így hatékonyabban és kevésbé pontszerűen hűti a helyiséget.

Fujitsu parapet klíma árak – megéri?

Ha kicsit körbenézünk a klímák piacán, hamar észrevehetjük, hogy egy Fujitsu parapet klíma azonos teljesítménnyel bizony drágább, mint a más típusú Fujitsu klímák. Ez egy általános jelenség, amely a többi klíma márkát is érinti.

A parapet klímákat a technológiájuk miatt nehezebb gyártani, ezáltal drágábbak is lesznek. Azonban kárpótolhat minket a magas árakért az esztétikus megjelenés és sokoldalú elhelyezhetőség. Továbbá a könnyebb szerelhetőség (alacsonyabb telepítési költség), csendesebb működés és az akár extrém nagy (18-20 kW) teljesítményben kapható változatok.