Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fujitsu klíma 7 kw

Fujitsu klíma 7 kw teljesítménnyel hűtésre és fűtésre. Ajánlott helyiségméret: 65-90 négyzetméter. A Fujitsu klímák már hosszú évtizedek óta egyfajta etalont jelentenek a légkondicionálók piacán. Rendkívül magas minőség, hosszú élettartam, hasznos funkciók és csendes működés jellemzi őket - emiatt bármilyen felhasználásra bátran ajánljuk őket. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Fujitsu Standard ASYG24KMTA/AOYG24KMTA oldalfali split klíma (7.1 kW)

Gyártó cikkszám: ASYG24KMTA/AOYG24KMTA
Raktáron
747.511 Ft

Fujitsu ASYG24KLCA / AOYG24KLTA oldalfali split klíma (7.1 kW)

Gyártó cikkszám: ASYG24KLCA / AOYG24KLTA
Raktáron
673.216 Ft

Fujitsu ASYG24LFCC/AOYG24LFCC oldalfali split klíma (7.1 kW)

Gyártó cikkszám: ASYG24LFCC/AOYG24LFCC
Raktáron
747.511 Ft

Mekkora szobához valók a Fujitsu klímák 7 kW teljesítményszinttel?

A 7 kW teljesítményszinttel rendelkező Fujitsu klímákat kb. 65 – 90 m2 alapterületű szobákhoz tudjuk ajánlani. Azonban számításba kell venni azt is, hogy milyen fekvésű a szoba, pontosan hol helyezkedik el a lakásban, milyen a lakás szigetelése és még számos egyéb tényező is közre játszhat (pl. ablakfelületek száma, személyek száma, elektronikai eszközök száma, hőigény, árnyékolás, stb.).

Mennyit fogyaszt egy 7 kW teljesítményű Fujitsu klíma?

Egy Fujitsu klíma 7 kW teljesítménnyel valójában nem fogyaszt állandóan 7000 wattot. Hűtési üzemmódban nagyságrendileg 2000-2200 W fogyasztással érdemes számolni óránként. Fűtési üzemmódban minimálisan többet fogyaszt.

Mit kell tudni a Fujitsu inverteres klímákról?

A Fujitsu klímák már hosszú évtizedek óta egyfajta etalont jelentenek a légkondicionálók piacán. Rendkívül magas minőség, hosszú élettartam, hasznos funkciók és csendes működés jellemzi őket - emiatt bármilyen felhasználásra bátran ajánljuk őket. A Fujitsu klíma már közel 50 országban piacvezető, ami egyértelműen a kiemelt minőségnek, a több éves garanciának és a jó ár-érték aránynak köszönhető.