Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Daikin légcsatornázható klíma

Daikin légcsatornázható klímák 10+ éves szakértői tapasztalattal válogatva. A japán klíma gyártó kiemelt minőségű és hosszú életartamú légkondicionálókat gyárt több éves garanciával, továbbá az innováció terén is rendre ők a piacvezetők. A légcsatornázható klíma kifejezetten ajánlott üzlethelyiségekhez, bemutató termekhez vagy minden olyan helyszínen, ahol fontos a csendes és esztétikus klimatizálás. Kérje következő klímáját szereléssel!
Rendezés:

Daikin FDXM25F9 légcsatornázható split klíma beltéri egység (2.4 kW)

Gyártó cikkszám: FDXM25F9
Előrendelhető
275.900 Ft

Daikin FDXM35F9 légcsatornázható split klíma beltéri egység (3.4 kW)

Gyártó cikkszám: FDXM35F9
Előrendelhető
343.900 Ft

Daikin FDXM50F9 légcsatornázható split klíma beltéri egység (5 kW)

Gyártó cikkszám: FDXM50F9
Előrendelhető
528.900 Ft

Daikin FDXM60F9 légcsatornázható split klíma beltéri egység (6 kW)

Gyártó cikkszám: FDXM60F9
Előrendelhető
676.900 Ft

Milyen helyiségekhez ajánljuk a Daikin légcsatornázható klímát?

A Daikin légcsatornázható klímák elsődleges felhasználási helye tipikusan az irodák, üzlethelyiségek, raktárak, üzemek vagy az edzőtermek. Ritkább esetben néhány kivitelező nagyobb újépítésű házakba is telepíttet légcsatornázható klímát, annak esztétikai és technológiai megoldásai miatt.

Legnagyobb előnyük a központi rendszer, csendes üzemelés és az esztétikus megjelenés:

1.     A Daikin légcsatornázható klímák minden helyiséget rendkívül hatékonyan és egységesen hűtenek, fűtenek, ahova csak légcsatornát helyezünk.

2.     Mivel a beltéri egység nem a helyiségekben, hanem egy központi gépészeti szobában található, gyakorlatilag üzemelés közben teljesen zajtalan a klíma.

3.     Az álmennyezetbe rejtett légcsatornáknak köszönhetően ez az egyik legesztétikusabb klíma megoldás, ugyanis csak egy szellőzőnyílás látszik ki a plafonból.

Daikin légcsatornázható klíma árak – megéri?

Ha kicsit körbenézünk a klímák piacán, hamar észrevehetjük, hogy egy Daikin légcsatornázható klíma azonos teljesítménnyel jóval drágább, mint a más típusú Daikin klímák. Ez egy általános jelenség, amely a többi klíma márkát is érinti.

A légcsatornázható klímákat a technológiájuk miatt nehezebb gyártani, ezáltal drágábbak is lesznek. Illetve a telepítési költségek is rendszerint magasabbak. Azonban kárpótolhat minket a magas árakért az esztétikus megjelenés, az extrém csendes működés, a kis helyigény és a magas felszereltség (funkciók tekintetében).