Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hővisszanyerős szellőztető

A hővisszanyerős szellőztető berendezések kiválóan alkalmasak olyan háztartások vagy üzlethelyiségek számára, amik zajos-poros-koszos-forgalmas út mellett helyezkednek el. Érthető módon ilyen esetekben nem opció az ablak egész napos nyitva tartása. Erre a problémára nyújtanak megoldást a hővisszanyerős szellőztetők, amik megegyező hőmérsékletű, szűrt levegővel látják el folyamatosan az adott helyiséget. Több, mint 10 éves szakértői tapasztalattal a hátunk mögött olyan hővisszanyerős szellőzőberendezéseket válogattunk össze, melyekben maximálisan megbízunk. Kérje akár szereléssel!
Rendezés:

Midea HRV-D1000(B) hővisszanyerős szellőztető

Gyártó cikkszám: HRV-D1000(B)
Raktáron
1.324.610 Ft

Midea HRV-D1500(B) hővisszanyerős szellőztető

Gyártó cikkszám: HRV-D1500(B)
Raktáron
1.957.070 Ft

Midea HRV-D200(B) hővisszanyerős szellőztető

Gyártó cikkszám: HRV-D200(B)
Raktáron
593.090 Ft

Midea HRV-D2000(B) hővisszanyerős szellőztető

Gyártó cikkszám: HRV-D2000(B)
Előrendelhető
2.025.650 Ft

Midea HRV-D300(B) hővisszanyerős szellőztető

Gyártó cikkszám: HRV-D300(B)
Raktáron
642.620 Ft

Midea HRV-D400(B) hővisszanyerős szellőztető

Gyártó cikkszám: HRV-D400(B)
Raktáron
680.720 Ft

Midea HRV-D500(B) hővisszanyerős szellőztető

Gyártó cikkszám: HRV-D500(B)
Raktáron
824.230 Ft

Midea HRV-D800(B) hővisszanyerős szellőztető

Gyártó cikkszám: HRV-D800(B)
Raktáron
1.038.860 Ft

A hővisszanyerős szellőztető működése

A hővisszanyerős szellőztető működése rendkívül egyszerű. A lényege, hogy a zárt terű lakást friss, szűrt levegővel lássa el anélkül, hogy ablakot kelljen nyitni vagy különböző légtisztító/szellőztető rendszereket kelljen alkalmazni.

Mindegyik ilyen rendszerben található egy ún. hőcserélő. Ez végzi el a legfontosabb munkát a hővisszanyerős szellőztető működése közben.

A benti „fáradt levegő” elkezd kiáramlani a hővisszanyerős szellőztetőn, amivel párhuzamosan a kinti friss levegő is bejut a rendszerbe. A hőcserélő segítségével a kinti levegőt pontosan olyan hőmérsékletre melegíti vagy hűti le a rendszer, amekkora a benti hőmérséklet. Ezt a friss, megfelelő hőmérsékletű levegőt a rendszer egy ventilátor segítségével befújja a beépített szűrökön keresztül a lakás légterébe.

Így egy azonos hőmérsékletű, páratartalmú és szűrt levegő jut a lakás légterébe, amivel nem csak a hőérzetünket javíthatjuk, de a penészkárokat is megelőzhetjük.

Hővisszanyerős szellőztető ár a Szaniter és klíma centerben

A Szaniter és klíma centerben igen kedvező áron juthat hozzá különböző hővisszanyerős szellőztető rendszerekhez. Amennyiben nem tud választani a kínálatunkból, keresse fel szakértő kollégáinkat, akik készséggel válaszolnak a kérdéseire!

Amennyiben szakembert keres hővisszanyerős szellőzőberendezés telepítésére, ebben is tudnak segíteni kollégáink!