Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hansgrohe zuhanyszett

A Hansgrohe zuhanyszettekkel élvezet a tusolás. Habár nagyon kevesen gondolunk bele, valójában a zuhanyszett az, ami miatt jó vagy éppenséggel rossz lesz a zuhanyzás. Egy minőségi és stílusos modell nem csak esztétikailag gyönyörködtető, de funkciójában is sokoldalú lehet. A Hansgrohe termékpalettájában szinte bárki megtalálja az ízléséhez és fürdőszobájához passzoló változatot. Szakértő csapatunk bátran válaszol felmerülő kérdéseire - igény esetén tanácsunkkal segítjük Önt a megfelelő Hansgrohe zuhanyszett kiválasztásában. Cégünk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületgépészet terén, így akár szakmai kérdésekben is állunk rendelkezésére.
Rendezés:

További tudnivalók a Hansgrohe zuhanyszettekről

A Hansgrohe zuhanyszettek mindig is egyet jelentettek a minőséggel, modernitással és az exkluzív dizájnnal. Sőt, valójában a zuhanyszettek hozták meg a német Hansgrohe-nak a világhírű sikert. Ők alkották meg az első kézizuhanyt és zuhanyrudat, továbbá számos innováció is az Ő nevükhöz tapad, mint például a vízsugár állítás vagy a víztakarékos zuhany.

Magyarországon a Szaniter és klíma center adja a legkedvezőbb árakon a Hansgrohe zuhanyszetteket és zuhanyrendszereket. Szakértőink segítenek kiválasztani az Ön igényeihez leginkább igazodó termékeket, akár csak egy szaküzletben.

Egy modern, XXI. századi fürdőszoba nem is kívánhatna jobbat egy Hansgrohe zuhanyrendszernél. Generációkon átívelő dizájnnal áll ellent a változó divatirányzatoknak, mindezt úgy, hogy 10-20-30 év elteltével is korszerűnek, modernnek és letisztultnak fog hatni.

Milyen Hansgrohe zuhanyszettek közül választhat?

Kínálatunkban számos Hansgrohe zuhanyszettet talál, különböző termékcsaládokban és árkategóriában.

  • Hansgrohe Raindance zuhanyszett
  • Hansgrohe Croma zuhanyszett
  • Hansgrohe Crometta zuhanyszett
  • Hansgrohe PuraVida zuhanyszett
  • Hansgrohe Rainfinity zuhanyszett
  • Hansgrohe Ecostat zuhanyszett

Bármelyik zuhanyszettet is választja, biztos lehet abban, hogy a csaknem 120 éves tapasztalattal rendelkező német piacvezető vállalat maximális minőségű, prémium termékével újíthatja fel fürdőszobáját. Mindezt hazánk legkedvezőbb árain teheti meg.

Hansgrohe fekete zuhanyszett

Hosszú évtizedekig a króm zuhanyszett volt az etalon, amikor modern, prémium és időtálló fürdőszoba kiegészítőkről beszéltek az emberek. Az elmúlt néhány évben ez a tendencia megváltozott. Egy új belsőépítészeti korszak beköszöntével teret nyertek a fekete szaniterek és ezzel hódító útjára indulhattak a Hansgrohe fekete zuhanyszettek is.

A fekete szín eleganciát, magabiztosságot és modernitást sugároz. A fekete színű kiegészítőkkel és szaniterekkel felszerelt fürdőszoba egyszerre korszakalkotó és időtálló, ami hosszú évtizedekig díszes éke lesz a lakásnak.

Hansgrohe esőztető zuhanyszettek

Sokak számára a modern fürdőszoba egyet jelent az esőztető zuhanyszettel. Pedig valójában ez a technológia számít „klasszikusnak”, míg az összes többi (pl. kézizuhany) csak ez után jelent meg.

Ettől függetlenül, nem tudunk vitába szállni: egy modern fürdőszoba alapvető eleme kell, hogy legyen a Hansgrohe esőztető zuhanyszett, ami nem csak praktikus és szép, de rendkívül élvezetes is vele a zuhanyzás. Nem tud választani? Kérje szakértőink segítségét!

Hansgrohe zuhanyszett árak

A Hansgrohe zuhanyszettek árára kíváncsi? Pénztárcabarát módon újítaná fel fürdőszobáját? Ha Magyarország legolcsóbb Hansgrohe forgalmazójától vásárolna, tekintse meg termékeinket és vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat!

Amennyiben már egy konkrét szín/méretvariácó után vagy pontos cikkszámú termék iránt érdeklődik és nem találja a kínálatunkban, kérjük tájékoztasson minket igényeiről!