Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GREE Amber inverter GWH18YD-K6DNA1A oldalfali split klíma (5.3 kW)

GREE
464.890 Ft (366.055 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: GWH18YD-K6DNA1A
Elérhetőség: 2 db raktáron

Klíma ingyens szállitás

Máshol olcsóbban látta?
Szerelési információt szeretne?

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Kapható választék:
Szerelés:
464.890 Ft (366.055 Ft + ÁFA)

Leírás

GREE AMBER

A minimalista design, egyenes vonalvezetés és a letisztult fehér szín a modern otthonok ideális kiegészítője. Az Amber modell által nyújtott maximális kényelmet a 3D légterelés biztosítja hűtésben és fűtésben egyaránt.

Márka

GREE

Modell név

AMBER

Energiaosztály

A++/A+

Beltéri zajszint

49/45/43/41/39/37/34 DB(A)

Kültéri zajszint

57 DB(A)

Beltéri méret

996X301X225 MM

Szobaméret

34 M2

Csőméret

6MM/12MM

Hűtőközeg

R32

Kompresszor

INVERTER

Hűtőteljesítmény

5,3 KW

Fűtőteljesítmény

5,57 KW

Kiemelt tulajdonságok

WI-FI (2,4 GHZ) VEZÉRLÉS, 3D LÉGÁRAM, TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL), 8°C-OS TEMPERÁLÁS, FŰTÉS -22°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG, H-TARIFA IGÉNYELHETŐ, KOMPRESSZOR KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS

Jótállás

3+2 ÉV


Súly: 40.00 kg

Klíma szereléssel

Kérje következő klímáját szereléssel és mi levesszük a válláról a klímaszerelő keresésével járó terheket. Tegye kosárba a GREE Amber inverter GWH18YD-K6DNA1A oldalfali split klíma (5.3 kW) készüléket és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szakértőink felmérik a helyszínt és pontos árajánlatot adnak Önnek a klíma beszerelésére! Amennyiben kérdése van a csomaggal kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

GREE Amber inverter GWH18YD-K6DNA1A oldalfali split klíma (5.3 kW) teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~5 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 25-40 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a GREE Amber inverter GWH18YD-K6DNA1A oldalfali split klíma (5.3 kW) készülékünk!

Oldalfali klíma

Az oldalfali klíma (vagy egyszerűen: fali klíma) egy split technológiát használó, széles körben elterjedt légkondiconáló fajta. Gyakran "lakás klíma" néven emlegetik, hisz elsősorban a háztartásokban terjedt el. A beltéri egység egy klasszikusan téglalap alakú készülék, amit az oldalfal felső részébe kell elhelyezni.

GREE klíma

A Gree klíma gyakorlatilag Magyarország és az egész világ elsőszámú klíma márkájának tekinthető az Euromonitor International 2020-as felmérései alapján. Az elképesztő megbízhatóság, modern külalak és könnyű szerelhetőség miatt bátran tudjuk ajánlani a Gree klímákat, legyen szó bármilyen helyiség klimatizálásáról. A Diakinnel való együttműködésük óta a Gree légkondik gyakorlatilag meghibásodás nélkül, csendben működnek, továbbá az innováció terén is nagyot léptek előre. Megfelelő karbantartással akár 10 éves garanciát is vállal a gyártó a készülékeire.

Paraméterek

Teljesítmény 5 kW

Szállítási információ

Szállítási információ