Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Arezzo

Tekintse meg szögletes vagy kerek esőztetőinket és vásárolja meg az Önnek legmegfelelőbbet!

Szögletes, vagy kerek és mindösszesen 2 mm vastag?
Akár egy találós kérdés is lehetne, de természetesen mindenki tudja, hogy az AREZZO design SLIM rozsdamentes acél esőztetőiről van szó. A könnyű tisztíthatóságról a FastClean rendszer gondoskodik, ezzel hozzájárulva a hosszú távú hibátlan működéshez. Szabvány csatlakozója van, ezért minden falsík alatti zuhanyrendszerhez alkalmazható.

3 Bar nyomásnál 10L/perc átfolyási teljesítmény

Tegye kényeztetővé a reggeli zuhanyzást!

A kora hajnali órákban való felkelés mindenki szervezetét megviseli, ilyenkor sokkal ingerültebbek és figyelmetlenebbek az emberek. A munkába készülődés és indulás kapkodásokkal teli fázisait felejtse el! Van Önnek egy tökéletes megoldásunk, hogy a reggelei vitalizáltan és kiegyensúlyozottan kezdődhessenek, így a napok további folytatásai is energikusabban és vidámabban telhessenek.

A reggeli zuhanyzás olykor még inkább andalító, mint sem élénkítő. Hogy ez utóbbi hatást érhessük el, ki kell választanunk az optimális hőfokot, mely segíti a vérkeringés felélénkülését testünkben, így elménk is éberebbé válik. Azonban az sem mellékes szempont, hogy honnan és miként is érkezik az az élénkítő zuhany. A Slim esőztetőknek köszönhetően, melyek segítenek a víz ideális szétoszlásában, a reggeli zuhany kényeztetővé és optimálissá válik. Tökéletes kialakításuknak és rozsdamentes összetételüknek eredményeképpen a Slim esőztetők hosszú éveken át a tökéletes reggeli társunkká avanzsálhatnak.

Tegye Ön is ideálissá a reggeli zuhanyzást Slim esőztetővel, és ki sem akar majd szállni a vízeső kényeztető zápora alól!

Legyen esőztetője a fürdőszoba dísze!

A fürdőszobai kiegészítők – zuhanyfüggönyök, szőnyegek, fürdőszobai kilépők, kéztörlők, törülközők - beszerzésénél a vásárlók nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a berendezések harmonizáljanak egymással és a fürdő tárgyaival, a formák és színek egységet alkossanak, tükrözzék tulajdonosaik egyéniségét, megfeleljenek elképzeléseiknek.

Ám a zuhanyzófejek, esőztetők és egyéb zuhanykellékek kiválasztásánál gyakorta a funkció élvez elsőbbséget, a megjelenés háttérbe szorul, mondván, hogy egy csinos zuhanyfüggöny úgyis az összes ilyet eltakarja.

Ám ha webáruházunk kínálatából választ esőztetőt, akkor nem kell többé függönyökkel eltakarnia, AREZZO design esőztetőink fürdőszobai dekorációiként is megállják helyüket. A négyzetes SlimSquare esőztetőt a rusztikusabb formák kedvelőinek ajánljuk, míg a SlimRound esőztető kerek alakja révén a lágyabb vonalvezetésű fürdőszobákba illik.

Nézzen körül webáruházunkban, ahol rozsdamentes esőztetők széles választéka várja! Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Rendezés: