Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zuhanyrendszerek

Zuhanyrendszerek - Verhetetlen Zuhanyozási
Élmény

 

Falsík mögé rejtett zuhany csaptelep: amely egy beépített részből és egy falon kívüli látható részből áll. Nagyon praktikus és esztétikailag is talán a legtetszetősebb megoldás. A süllyesztett csapok azokban a fülkékben különösen előnyösek, ahol viszonylag szűkös a mozgástér, és félő, hogy aki használja a zuhanyzót, beüti magát a kiálló karba.

Termosztátos csaptelepek: Valójában nem egy külön kategória, hisz ma már szinte minden csaptelep kapható termosztátos változatban is, de érdemes külön szólni róla, hisz jelentőségét sokan még ma sem ismerik eléggé!

Amiért érdemes a termosztátos vezérlést választani:

Komfortos, fokozatmentes szabályozhatóságot jelent. 

Kiegyenlíti a hideg/melegvizet szállító csővezetékekben bekövetkező nyomás és hőmérsékletváltozásokat: megakadályozza a nem tervezett „váltófürdőt”. Komfortérzetünk növekszik a maradandón azonos vízhőmérséklet által.             

Szappanozás után újból megnyitva a csaptelepet ugyanolyan hőmérsékletű vizet kapunk, nem kell újból beállítani.

Védelmet nyújt leforrázás ellen: ha zuhanyozás közben jelentősen csökken a csaptelepbe érkező hidegvíz mennyisége (pl. a család egyik tagja a konyhában vizet enged), a csaptelep lezár: kizárva a forrázás lehetőségét!

Speciális csaptelepek: Léteznek egyedi megoldások speciális igényekre a csaptelepek esetében is. Hasznos lehet például a kihúzható fejű mosdó csaptelep, ami akár hajmosóként, vagy bidé funkcióként is működtethető. Lengőkaros, nyomógombos, sőt érintés nélkül is működő (infrás /radaros vezérlésű) változatok mozgásukban korlátozott személyek vagy közületek számára. Találhatunk már ablak alá szerelhető (dönthető) mosogató csaptelepet, vagy mosogatógép-váltóval kombináltat, esetleg mosogatószer-adagolóval egybeépített csaptelepet is.

 

Tekintse meg zuhanyrendszereinket és válasszon!