Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mosdók

A Marmy mosdók minden fürdőszobában megállják a helyüket!

Marmy mosdókMarmy mosdók öntött márvány alapanyaga nem csak rendkívül tartós és ellenálló, hanem különleges formák megvalósítását is lehetővé teszi. Modern világunk egyik nagy előnye, hogy teljes mértékben személyre szabhatjuk az otthonunkat. Régen erre nem igazán volt lehetőség, hiszen mindenből kicsi volt a kínálat, azonban napjainkra ez teljesen megváltozott. Elég csak például megtekinteni a Marmy mosdók hatalmas választékát: biztos, hogy mindenki talál közöttük olyan modellt, ami megfelel minden elvárásnak és tökéletesen illik a fürdőszobájába.  

Marmy mosdók alapanyaga öntött márvány, vagyis műkő zúzalék. Az anyag felülete megtévesztésig hasonlít az igazi márványhoz, és nagy előnye, hogy egy rendkívül ellenálló, strapabíró, még a kerámiánál is erősebb. A Marmy mosdók felülete teljesen homogén, így a szennyeződések nem tudnak rajtuk megtapadni és nagyon könnyű őket tisztítani. A márka a folyamatos fejlesztéseknek és a piaci igényekhez való alkalmazkodásának köszönhetően széles választékkal rendelkezik, a Marmy mosdók között számtalan különleges formájú terméket is találunk. Vannak falra szerelhető, pultra helyezhető és pultba építhető modellek is, így mindenki megtalálhatja közöttük a számára és a fürdőszobájába ideális darabot. A Marmy mosdók nagyon hosszú élettartamúak, ennek ellenére az áruk is megfizethető. Annak érdekében, hogy eredeti szépségüket és fényüket mindvégig megőrizzék, érdemes a hozzájuk kifejlesztett, speciális polírozó és tisztító szert használni. 

Marmy mosdókat ajánljuk otthonra, irodaházakba, de akár elegáns szállodákba is, hiszen mindenhol megállják a helyüket és modern stílusukkal nagyszerűen kiegészítik a helyiségeket. Cégünk régóta forgalmazza őket a vásárlók legnagyobb örömére. Amennyiben kérdése merült fel róluk vagy a webshopunkban történő vásárlás menetéről, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen segítenek mindenben! Válasszon fürdőszobájába Ön is modern és tartós megoldást, döntsön a Marmy mosdók mellett! 

Rendezés:

Marmy Flora 40x22 öntött márvány mosdó 6 229 16 04 01 18

Gyártó cikkszám: 6 229 16 04 01 18
Raktáron
28.800 Ft