Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

M Acryl

Az M-Acryl kádak magasan képzett, tapasztalt szakemberek munkájának eredményei. A formatervezéstől, az anyagbeszerzésen át, a gyártás minden szakaszában a magas minőség jellemzi termékeinket és tevékenységünket. Éppen ezért a gyártó az anyagkombinációba vetett hitének tanúsítványaként minden M-Acryl kádra 10 éves garanciát vállal .

Széles forma és méret választék

Arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseinek és a fürdőszobájának megfelelő fürdőkádat és azok kiegészítőit. Választékunkban megtalálhatóak az egyenes kádak, sarokkádak, aszimmetrikus kádak, különleges kádak, térben álló kádak, masszázskádak és a hozzájuk tartozó népszerű kiegészítők is.

Saját gyártású masszázsrendszerek

Kínálatunkban többféle masszázsrendszer közül választhat. Pneumatikus, vagy elektronikus vezérlésű masszázskádakat kínálunk vásárlóinknak az egyedülálló turbómasszázs funkcióval. ABC technológiánknak köszönhetően a kívánt hidromasszázs hatása lehet intenzív, serkentő hatású vagy éppen ellazulást elősegítő.

Kiegészítők

Kádjainkhoz számos kiegészítőt kínálunk, mint akril előlapok, trópusi fa előlapok, fejpárnák, kapaszkodók, nyíló és fix kádparavánok, kádperemre szerelhető három, illetve négyüléses csaptelepek és lefolyók.

Rendezés: