Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fürdőszobai radiátorok

TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓS RADIÁTOROKRÓL
Az elmúlt években a törölközőszárítós radiátorok a fürdőszobákban alkalmazott fűtőtestek piacán a legelfogadottabb, és mondhatjuk, a legpraktikusabb fűtési megoldássá váltak.
A nagyobb gyártók gyártósorain speciális hegesztő automaták illesztik össze a csőradiátorok darabjait szinte észrevétlen varratokkal. A felületkezelés többlépcsős folyamat, aminek a végeredménye egy tartós, hosszú évekig ellenálló, esztétikus bevonat. Az elmúlt években a törölközőszárítós csőradiátorok a fürdőszobákban alkalmazott fűtőtestek, praktikus, esztétikus és széles körben alkalmazható alternatívájának bizonyultak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az újonnan épült házak és lakások fürdőszobái és zuhanyzói elengedhetetlen részeivé váltak.
 

 


 

 

A széles forma-, szín- és hőtechnikai paraméterek lehetővé teszik, hogy mindig az egyedi igényeinknek legmegfelelőbb csőradiátort válasszuk. A hagyományos egyenes vonalvezetésű modellek mellett egyre nagyobb teret hódítanak az íves modellek tovább növelve a praktikumot és a használhatóságot, csekély extra helyigény mellett.

Csőradiátoraihoz szinte mindegyik gyártó kínál akár utólag is beépíthető elektromos fűtőpatronokat. Ilyen módon a fürdőszobák fűtése az elsődleges fűtési rendszertől (pl. gázkazán-központi fűtés) függetlenül is megoldható az év bármely hónapjában. Egy ilyen megoldással orvosolható a távfűtéses lakásokban átmeneti időben vagy akár hűvösebb nyári napokon sokszor tapasztalható hideg fürdőszoba-effektus. De léteznek utángyártott fűtőbetétek is, amik szinte mindegyik gyártó csőradiátoraiba beépíthetők. Ezek az utángyártott modellek általában 10-20%-kal olcsóbbak, mint a csőradiátor-gyártók által kínált saját termékek.

KLÍMA AKCIÓ