Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fürdőszobai radiátorok

A fürdőszobai radiátor kiválasztásáról bővebben

fürdőszobai radiátorNapjainkban számtalanféle fürdőszobai radiátor közül válogathatunk. A kiválasztás során azonban sok szempontot érdemes figyelembe venni, ha tökéletes megoldást szeretnénk, hiszen mindennek megvannak az előnyei és hátrányai is. Ráadásul arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb, nincsen egyértelmű válasz, hiszen ez a a felhasználás helyétől is függ és persze egyéni preferenciák kérdése is. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy hogyan érdemes kiválasztani az ideális fürdőszobai radiátort

Először is a szükséges teljesítményt célszerű meghatározni. Sem a túl erős, sem a túl gyenge fűtőtest nem szerencsés, hiszen előbbi aránytalanul drága lesz, utóbbi pedig magas  fogyasztás mellett sem fogja tudni az elvárt mértékben befűteni a helyiséget. Ennek kiszámításához a legjobb, ha egy szakember segítségét kérjük. A fürdőszobai radiátor vásárlása előtt mindenképp tisztázni kell, hogy a meglévő fűtőtestek acélból vagy  alumíniumból készültek, mert a két típust egy rendszeren használni nem ajánlott.  Fontos szempont még a fürdőszobai radiátor csatlakozása. Létezik alsó-alsó, alsó-felső az azonos oldalon és alsó-felső az ellentétes oldalon. A legjobb, ha olyan modellt választunk, ami azonnal beköthető, ellenkező esetben előbb ki kell alakítani a fűtésrendszerhez való csatlakozást. Természetesen nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy megnézzük, hogy maximum mekkora a rendelkezésünkre álló hely. Fontos a szélesség, a magasság és a faltól való távolság is! És végül, de nem utolsó sorban a fürdőszobai radiátor megjelenését, stílusát is érdemes figyelembe venni. Ma már számtalan formájú és színű termék elérhető a piacon, ezért érdemes addig keresgélni, amíg megtaláljuk a lakáshoz tökéletesen illő modellt. 

Cégünk fürdőszobai radiátorok nagy választékával áll az ügyfelek rendelkezésére. Ha megbízható forrásból szeretne kedvező árú megoldást találni a helyiség fűtésére, forduljon hozzánk bizalommal, a mi termékeinkben nem fog csalódni! Ha kérdése van, bátran lépjen kapcsolatba munkatársainkkal! 

 

TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓS RADIÁTOROKRÓL

Az elmúlt években a törölközőszárítós radiátorok a fürdőszobákban alkalmazott fűtőtestek piacán a legelfogadottabb, és mondhatjuk, a legpraktikusabb fűtési megoldássá váltak.
A nagyobb gyártók gyártósorain speciális hegesztő automaták illesztik össze a csőradiátorok darabjait szinte észrevétlen varratokkal. A felületkezelés többlépcsős folyamat, aminek a végeredménye egy tartós, hosszú évekig ellenálló, esztétikus bevonat. Az elmúlt években a törölközőszárítós csőradiátorok a fürdőszobákban alkalmazott fűtőtestek, praktikus, esztétikus és széles körben alkalmazható alternatívájának bizonyultak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az újonnan épült házak és lakások fürdőszobái és zuhanyzói elengedhetetlen részeivé váltak.
 

 


 

 

A széles forma-, szín- és hőtechnikai paraméterek lehetővé teszik, hogy mindig az egyedi igényeinknek legmegfelelőbb csőradiátort válasszuk. A hagyományos egyenes vonalvezetésű modellek mellett egyre nagyobb teret hódítanak az íves modellek tovább növelve a praktikumot és a használhatóságot, csekély extra helyigény mellett.

Csőradiátoraihoz szinte mindegyik gyártó kínál akár utólag is beépíthető elektromos fűtőpatronokat. Ilyen módon a fürdőszobák fűtése az elsődleges fűtési rendszertől (pl. gázkazán-központi fűtés) függetlenül is megoldható az év bármely hónapjában. Egy ilyen megoldással orvosolható a távfűtéses lakásokban átmeneti időben vagy akár hűvösebb nyári napokon sokszor tapasztalható hideg fürdőszoba-effektus. De léteznek utángyártott fűtőbetétek is, amik szinte mindegyik gyártó csőradiátoraiba beépíthetők. Ezek az utángyártott modellek általában 10-20%-kal olcsóbbak, mint a csőradiátor-gyártók által kínált saját termékek.