Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Arezzo design Bemeta

AREZZO design BEMETA Beta fürdőszobai kiegészítő család. Szögletes design, ami párosul a minőséggel és a praktikummal. A cseh gyártmányú Bemeta fürdőszobai kiegészítőkre 12 év jótállást ad a gyár.

Nem csak tartozék, design elem!

Ha fürdőszobai kiegészítőkről esik szó, már idejétmúlt az elképzelés, hogy egyszerű műanyag kellékek kapjanak helyet az egyedi szaniterek között! Miért mondana le a legmodernebb formákról és innovációkról a kiegészítők terén, ha a fürdőszoba kialakítása a modern kor jellegéhez igazodik?

A választ az AREZZO design BEMETA Beta fürdőszobai kiegészítő család adja meg. Minden termékünk a kiváló minőségről és a korszerű, letisztult megoldásokról árulkodik. A Beta család tagjai a szögletes designt követik, mely tökéletesen igazodik a méltán népszerű minimál stílust követő berendezésekhez, modern szaniterekhez.

Dekorálja fürdőszobáját kiváló minőségű kiegészítőkkel, saját ízlése szerint! Az AREZZO design BEMETA Beta családban megtalálja mindazt, amire csak szüksége lehet a mindennapokban a praktikus fürdőszobai tevékenységekhez.

Érezze magát komfortosan fürdőszobai kiegészítői között! Az egyedi szaniterek különleges kellékeket is megkívánnak, nézzen körül nálunk!

 

A Beta fürdőszobai kiegészítők sokoldalúsága - törölközőtartók

A Beta fürdőszobai kiegészítők sokoldalúsága - törölközőtartókA fürdőszobában napi szinten akár több órát is eltölthetünk, ezért fontos, hogy a felszereltsége stílusos és egyben praktikus is legyen.

A Beta fürdőszobai kiegészítők ebben segítségünkre vannak, hiszen a cseh technológiának köszönhetően úgy vannak kialakítva, hogy minden igényt kielégítsenek. A zuhanyzó, vagy kád mellett érdemes egy megfelelő kivitelezésű törölközőtartót felszerelni, melyben a Beta fürdőszobai kiegészítők között megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt.

  • Ha többtagú családban él, vagy ha nem csak egy törölközőt használ, a kétágú mozgatható törölközőtartó hasznos kiegészítője lesz a fürdőszobának.
  • Abban az esetben, ha kisméretű fürdőszobával rendelkezik, és nem szeretné, ha sok helyet foglalnának az éppen használatban lévő törülközők, akkor egy Beta dupla fogas is kiváló megoldás lehet.
  • Vannak, akik mégis ragaszkodnak a mozgatható törülközőtartókhoz, azoknak a szintén kis helyet elfoglaló tripla fogast ajánljuk.

A Beta fürdőszobai kiegészítők között számos egyéb praktikus elem is helyet kapott, így a szappantartó, pohártartó vagy a WC papír tartó is éppolyan dizájnos lehet, mint a törölközőtartó.

Nézzen körül nálunk, és rendezze be stílusosan fürdőszobáját!

Rendezés:

AREZZO design BEMETA Dark üvegpolc AR-104102040

Gyártó cikkszám: AR-104102040
Raktáron
12.990 Ft

AREZZO design BEMETA Dark pohártartó AR-104110010

Gyártó cikkszám: AR-104110010
Raktáron
10.390 Ft

AREZZO design BEMETA Dark sarok polc AR-102308260

Gyártó cikkszám: AR-102308260
Raktáron
9.990 Ft

AREZZO design BEMETA Dark fogas AR-104106020

Gyártó cikkszám: AR-104106020
Raktáron
4.590 Ft