Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kludi

A Kludi 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben, az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött. Napjainkban a Kludi cégcsoport nyolc üzemet, tíz értékesítővállalatot és hat képviseleti irodát tudhat magáénak. Ennek a fejlődésnek lényeges alapeleme, hogy nem csak a vállalat, de a termékpaletta is folyamatos fejlesztésen és bővítésen esett át, hogy mára egy minden igényt kielégítő szortimentet kínálhasson.

A Kludi a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képviselnek.

A design a Kludi értelmezésében stratégiai szempontból a cég fejlődésének egyik kulcsa. Nem véletlenül lépett kapcsoatra olyan ismert divatmárkákkal, mint az Esprit és a JOOP!

 

Tartós minőségre vágyik? Válasszon Kludi csaptelepeink közül!

Rendezés:

KLUDI MX egykaros mosogatócsap, fehér/króm 399049262

Gyártó cikkszám: 399049262
Előrendelhető
82.650 Ft

KLUDI MX egykaros mosogatócsap 399410562

Gyártó cikkszám: 399410562
Raktáron
91.900 Ft

Új csaptelepekre van szükség költözés után? Válassza a Kludi márkát! 

Kludi csaptelepekA legtöbb költözés esetében a szállítás és a pakolás után még rengeteg teendővel kell számolniuk az új tulajdonosoknak. Gyakran van szükség például új lámpákra, redőnyök felszerelésére, vagy pedig a csaptelepek lecserélésére, mert a régi tulajdonosok igencsak elhasználódott csapokat hagytak hátra maguk után. A csaptelepekkel kapcsolatban is óriási a választék, ezért nem csoda, ha a vásárlók jelentős részének nehézséget okoz döntést hozni. Amennyiben Ön is költözés után van, és új csaptelepekre van szüksége, válassza a Kludi márkát!

A Kludi csaptelepek minden olyan elvárásnak megfelelnek, amik manapság felmerülhetnek a csapokkal kapcsolatban. A gyártó célja, hogy olyan csaptelepeket kínáljon a vásárlóknak, amik masszívak, strapabírók, így hosszú távon tervezhetnek velük. Ez egyrészt költséghatékonyságot kínál a háztartások számára, másrészt a vevők a környezetet is kímélhetik, mert ezek a megbízható termékek egyhamar nem növelik a világszerte komoly károkat okozó hulladékmennyiséget. A Kludi csaptelepeknél óriási figyelmet fordítottak arra, hogy maga a vízhasználat is sokkal környezettudatosabb legyen, ez pedig szintén csak előnyöket biztosít a felhasználóknak és az élővilágnak egyaránt.

A márka termékei gazdag kínálatban állnak a vevők rendelkezésére. A Kludi csaptelepek esztétikailag is magas színvonalat képviselnek. Egy új, modern otthonban kifejezetten jól mutatnak az elegáns, gondosan kidolgozott csaptelepek. A márka termékei fontos szerepet töltenek be az igényes összkép kialakításában.

Legyen környezettudatos, tapasztalja meg Ön is a Kludi csaptelepek előnyeit: fedezze fel kínálatunkat, és rendelje meg azokat a termékeket, amikre szüksége lesz új otthonában! Tőlünk kényelmesen vásárolhat be, így sokkal több idő és energia juthat más költözés utáni teendőre. Amennyiben kérdései lennének a Kludi csaptelepekkel kapcsolatban, vagy segítséget kérne az ideális termék kiválasztásához, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!