Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Heinrichschulte

Heinrich Schulte

 
 

Méltatlanul kevesen ismerik a Heinrichschulte márkát,pedig igen nagy múlttal rendelkező német szerelvénygyártóról van szó.

A cégalapító Heinrich Schulte 1921-ben gyártotta az első csaptelepeit. Természetesen abban az időben még más formavilággal és eltérő műszaki tartalommal, mint manapság. Azért így is akad olyan termékcsalád a gyár palettáján, amely néhány kisebb változtatástól eltekintve közel 60 éve szerepel a gyártási programban.

A Heinrichschulte a méreteit meghazudtoló innovációs tevékenységet folytat, többek között az egykaros csaptelepek belső-részét is maga fejleszti és gyártja. Így lehetséges, hogy a nyolcvanas években megjelent egykaros csaptelepeikhez kompatibilis a jelenleg kapható kerámia-belsőrész*. Az iparágat nem ismerők számára furcsa lehet, hogy mi ebben a különlegesség, de a legtöbb csaptelepgyártó (köztük a legnagyobbak is) készen veszi ezt az alkatrészt az erre specializálódott cégektől.

A gyártás minden fázisa a németországi Iserlohnban található: az öntöde, a polírozás, a galvánüzem , az összeszerelés és a csomagolás is.  Ez sajnos manapság szintén ritkaságnak számít .

Rendezés: