Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fisher

Fisher klíma

A Fisher Klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz. A termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt körülbelül 50 ezer berendezést telepítettek úgy, hogy a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el!

A Fisher Klíma garantálja a legjobb ár-érték arányt a Magyarországon forgalmazott márkákhoz képest. Legyen szó extra funkciókról, hatékonysági értékről, a hosszú távú garanciáról vagy a kiváló szakemberek nyújtotta támogatásról, a Fisher Klíma minden esetben a legjobb választásnak bizonyul. Ezt támasztja alá az is, hogy már a vásárlást megelőzően is mindenre kiterjedő tájékoztatást kínál berendezéseiről, a vásárlást követően pedig profi szakemberek állnak rendelkezésre a gyakorlati kivitelezést illetően is.

A Fisher Klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit. Ennek egyik módja, hogy a nagyjából 10 évig működő készülékeket 6 év garanciával látják el és az esetleges meghibásodásokat az ön otthonában ingyen javítják.

A Fisher Klíma mindezek mellett igen gazdag választékkal is rendelkezik, ezáltal pedig a legtöbb vásárlói igényt képes kielégíteni. Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek például azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy teljes épületben, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni. Ezzel szemben, ha teljes klimatizálást igényel az adott épület, akkor a multisplit készülékek közül választhat. Ezek többsége pedig nemcsak a nyári hőségben, hanem a téli hidegben is kifejti áldásos tevékenységét.

A megfelelő készülék kiválasztásánál szakembereink állnak rendelkezésére, az Ön igényei alapján segítenek megtalálni a tökéletes berendezést. Így az üzembehelyezést követően nem fogják kellemetlen meglepetések érni. Ha mégis probléma adódna a már említett jótállást és garanciát az országos hálózatnak köszönhetően szinte minden nagyobb városban érvényesítheti. Így hiba esetén gyors és díjmentes segítségre számíthat.

A Fisher Klíma modelljei több olyan jól használható funkcióval bírnak, mint amilyen például a memóriában tárolható személyes beállítások, az áramkimaradás utáni automatikus újraindulás, az éjszakai vagy a turbo üzemmód. Sőt, az egészségét is megkímélheti, köszönhetően a különféle speciális szűrőknek. Így pedig már az asztmás, allergiás megbetegedésben szenvedőknek sem kell lemondaniuk a klimatizált helyiségről. A Silver Ion szűrő például képes megkötni és elpusztítani a kórokozókat, tehát lényegében képes fertőtleníteni a levegőt, így védve meg Ön és családja egészségét. A párátlanító üzemmód segítségével pedig beállítható az ideális páratartalom, anélkül, hogy a helyiség hőmérséklete jelentősen változna, ez pedig a penészgombák terjedésének szab gátat.

Hűtés mellett pedig lehetőség van fűtéses klímaberendezés beszerzésére is. Ezek a megoldások már egyáltalán nem számítanak egyedinek, annak ellenére, hogy az emberek nagy része továbbra is azt gondolja, hogy egy légkondicionáló készülék minden esetben “egyirányú”: amikor a hőmérséklet azt igényli hűvös levegőt sugároz. A folyamat technikai háttere azonban nem különbözik fűtés esetén sem, egyszerűen csak meg kell fordítani az eljárás irányát. A manapság kapható készülékek többsége fűtésre is használható, igaz a hatásfoka nem ugyanolyan mint a klasszikus fűtésrendszereknek. Ezért javasoljuk, hogy inkább a gáz fűtésrendszer kiegészítésére használják, de ha teljes értékű, akár egy kazánt is kiváltó készülékre gondolt, akkor is van készülék az Ön számára a Fisher Klíma kínálatában. Ebben az esetben azonban már prémium kategóriájú készülékre lesz szüksége.

Sokan gondolják, hogy az árammal való fűtés költséges, de ez egyáltalán nem egy megalapozott félelem. Az Fisher Klíma számára az inverteres klíma berendezések fejlesztésénél ugyanis az energiatakarékosság elsődleges szempont. Továbbá a technológia fejlődésének köszönhetően azt is láthatjuk, hogy egy korszerű Fisher Klíma készülék sokszor kevesebb kiadást eredményez, mint egy gáz fűtésű rendszer. Korábban a fűtés funkciót kizárólag melléképületekben használták ki a klíma berendezések esetén, ma már azonban előfordul olyan eset is, amikor egész irodaépületek fűtését látja el egy-egy inverteres konstrukció. Ennek oka pedig nemcsak a költséghatékonyság, hanem a multifunkcionalitás is: a fűtés mellett, nyáron hűtéssel fejti ki áldásos hatását egy-egy készülékünk.

Természetesen nincs mindenkinek minden funkcióra szüksége, de a Fisher Klíma árukínálatában mindenki megtalálhatja a neki megfelelő modellt.

Rendezés:

Fisher FPR-120DE-R mobilklíma 3,5 kW

Gyártó cikkszám: FPR-120DE-R
Raktáron
138.762 Ft

Fisher FPR-140DE-R mobilklíma 4,0 kW

Gyártó cikkszám: FPR-140DE-R
Raktáron
170.753 Ft

Fisher FPR-90DE-R mobilklíma 2,6 kW

Gyártó cikkszám: FPR-90DE-R
Raktáron
123.336 Ft

Fisher ablak szigetelő függöny mobil klímákhoz

Gyártó cikkszám: Szig-1
Raktáron
12.900 Ft

Fisher FS2MIF-143BE3 multi inverter klíma kültéri egység

Gyártó cikkszám: FS2MIF-143BE3
Raktáron
348.604 Ft 313.744 Ft

Fisher FS2MIF-182AE3 multi inverter klíma kültéri egység

Gyártó cikkszám: FS2MIF-182AE3
Raktáron
402.336 Ft 362.102 Ft

Fisher FS2MIF-183BE3 multi inverter klíma kültéri egység

Gyártó cikkszám: FS2MIF-183BE3
Raktáron
325.744 Ft 293.170 Ft

Fisher FS3MIF-211AE2 multi inverter klíma kültéri egység

Gyártó cikkszám: FS3MIF-211AE2
Raktáron
449.199 Ft 404.279 Ft

Fisher FS3MIF-213BE3 multi inverter klíma kültéri egység

Gyártó cikkszám: FS3MIF-213BE3
Raktáron
480.048 Ft 432.043 Ft

Fisher FS3MIF-272AE3 multi inverter klíma kültéri egység

Gyártó cikkszám: FS3MIF-272AE3
Raktáron
465.201 Ft 418.681 Ft

Fisher FS4MIF-281AE2 multi inverter klíma kültéri egység

Gyártó cikkszám: FS4MIF-281AE2
Raktáron
571.489 Ft 514.340 Ft

Fisher FS5MIF-422AE3 multi inverter klíma kültéri egység

Gyártó cikkszám: FS5MIF-422AE3
Raktáron
798.957 Ft 719.061 Ft
KLÍMA AKCIÓ