Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ELLECI Ego ESA mosogató LGEESA43

ELLECI
136.990 Ft (107.866 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LGEESA43
Elérhetőség: Rendelésre

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
Színinformation_mark
Tortora
136.990 Ft (107.866 Ft + ÁFA)

Leírás

EAN kód:

8032557038047

kategória:

mosogató

cikkszám:

LGEESA43

átmérő:

0 mm

teljesítmény:

0 W

szín:

G43 Tortora

súly:

12.9 kg

szekrény mérete:

800 mm

medence mélysége:

210 mm

beépíthetőség:

munkalapra szerelhető

jelleg:

sarok

anyag:

granitek


Praktikus másfél medencés mosogató

A másfél medencés mosogatókat gyakran gyümölcsmosó mosogatónak (vagy zöldségmosó mosogatónak) is szokták nevezni. Ennek oka, hogy a kisebb tálcában szeparáltan, könnyebben tudjuk a megtisztítani ételeinket, amik így nem keverednek a mosatlan edényekkel. ELLECI Ego ESA mosogató LGEESA43 termékünk méretének köszönhetően nem foglal sokkal több helyet, mint egy klasszikus egytálcás verzió, ugyanakkor sokkal praktikusab és modernebb annál.

Helytakarékos sarok mosogató

A sarok mosogatók leginkább helytakarékossági célokból váltak népszerűvé. Mivel a ELLECI Ego ESA mosogató LGEESA43 a konyhaszekrény sarkában foglal helyet, így több munkafelület áll rendelkezésünkre a munkalapon, ami egyáltalán nem egy utolsó szempont a konyhában. Beépítése nem igényel semmilyen extra tudást vagy szerszámot, pont ugyanannyira egyszerű, mint egy hagyományos mosogató beszerelése.

Minimalista szürke mosogató modern konyhákba

A szürke mosogatók kétségtelenül egyre népszerűbbek a modern belsőépítészet elterjedésével. ELLECI Ego ESA mosogató LGEESA43 termékünk tökéletesen beleillik a letisztult stílusú konyhabútorokba, továbbá jól passzol a fém konyhai eszközökhöz és a háztartási kis- és nagygépekhez. Mindezek mellett letisztulttá, egyszerűvé és modernné varázsolja konyháját, amire minden mosogatás alkalmaával rá fog csodálkozni.

A gránit mosogatók legjava: ELLECI Ego ESA mosogató LGEESA43

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a gránit mosogatótálcák, ami kétségtelenül az egyik legtartósabb és legszebb mosogató fajta a piacon. Mivel extra kemény anyagból készülnek, nem látszanak meg rajtuk a használatból eredő karcolások vagy a csúnya vízkő. A ELLECI Ego ESA mosogató LGEESA43-hez használt gránit zúzalék a gyantával keverve egy olyan extrém sűrű és tartós elegyet alkot, amit szinte lehetetlen megrongálni a hétköznapi felhasználás során. Ellenáll a hőnek, foltoknak és a karcoknak, továbbá bármilyen vegyszerrel is esünk neki, nem fog károsodni a felülete. Mondhatni elpusztíthatatlan.

Elleci - 100% Made in Italy

Az Elleci immáron több, mint 25 éve van jelen a világ mosogató piacán. Olaszország elsőszámú mosogatótálca gyártója egyedi G.P.S. öntési eljárással gyártja termékeit, mely minőségi alapanyagok kombinálásával szinte az "örökkévalóságnak" szólnak. Termékeikre 10 év garanciát vállalnak, legyen szó gránit vagy kvarckompozit mosogatótálcáikról egyaránt. Az Ellecinek a felső kategóriás minőségi standardokon túl az innováció és a hagyományőrzés is fontos szempont. 100% Made in Italy. Prémium termékek prémium konyhákba.

Paraméterek

Kialakítás Másfél medencés
Forma Szögletes
Méret Mély mosogató
Csepptálcás mosogató Igen
Aláépíthető mosogató Nem
Szoknyás mosogató Nem
Modern mosogató Igen
Anyag Gránit

Szállítási információ

Szállítási információ