Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ELLECI Easy ROUND 600 mosogató LMYR6078

ELLECI
73.990 Ft (58.260 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LMYR6078

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban hívja kollégánkat a +3630-815-9597 számon!

10 ÉVES TAPASZTALAT
Gyors, felkészült ügyintézés mellett szakértőink rendelkezésedre állnak bármilyen kérdés esetén.
SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN
Szakértőink ajánlása mellett, igény esetén a forgalmazott klímák szakszerű telepítését is vállaljuk.
MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
Precíz, sérülésmentes szállítás. Folyamatos kapcsolattartás a rendelés leadásától a kiszállításig.
73.990 Ft (58.260 Ft + ÁFA)

Leírás

EAN kód:

8032861953401

kategória:

mosogató

cikkszám:

LMYR6078

szín:

M78 Espresso

súly:

6.3 kg

szekrény mérete:

450 mm

medence mélysége:

200 mm

beépíthetőség:

munkalapra szerelhető

jelleg:

1 kerek medence csepegtetővel

anyag:

granitek


Egymedencés mosogató kis konyhákba

Az egymedencés mosogatók kiváló megoldást jelentenek kis konyhákba vagy arra az esetre, ha mosogatógéppel látja el a napi mosogatási feladatokat. Előnyük, hogy kis helyen is elférnek, ugyanakkor a kellően mély kialakításnak köszönhetően sok mosatlan fér el bennük. A ELLECI Easy ROUND 600 mosogató LMYR6078 termékünk stílusosan beilleszthető a legtöbb klasszikus és modern konyhába, köszönhetően a korszerű és időtálló kialakításának.

Stílusos és időtálló kerek mosogatótálca

A kerek mosogatótálcák egyre népszerűbbek a dizájnjuk és praktikumuknak köszönhetően. ELLECI Easy ROUND 600 mosogató LMYR6078 termékünk talán elsőre nem tűnik túl praktikusnak, de valójában rendkívül sok mosatlan edényt képes magába rejteni a méreteihez képest. A kör alakú mosogatótálcák a legkisebb konyhákban is megállják a helyüket, legyen szó klasszikus vagy modern belsőépítészeti megoldásokról.

Barna mosogató bármely konyhába

A barna mosogatótálcák egyre több konyhában bukkanak fel, leginkább a klasszikus és vintage belsőépítészeti stílussal rendelkező otthonokban. ELLECI Easy ROUND 600 mosogató LMYR6078 termékünk egyszerű és letisztult formája mellett további előnye, hogy jól passzol a konyhai berendezésekhez és kevésbé koszolódik, mint világos társai.

A gránit mosogatók legjava: ELLECI Easy ROUND 600 mosogató LMYR6078

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a gránit mosogatótálcák, ami kétségtelenül az egyik legtartósabb és legszebb mosogató fajta a piacon. Mivel extra kemény anyagból készülnek, nem látszanak meg rajtuk a használatból eredő karcolások vagy a csúnya vízkő. A ELLECI Easy ROUND 600 mosogató LMYR6078-hez használt gránit zúzalék a gyantával keverve egy olyan extrém sűrű és tartós elegyet alkot, amit szinte lehetetlen megrongálni a hétköznapi felhasználás során. Ellenáll a hőnek, foltoknak és a karcoknak, továbbá bármilyen vegyszerrel is esünk neki, nem fog károsodni a felülete. Mondhatni elpusztíthatatlan.

Elleci - 100% Made in Italy

Az Elleci immáron több, mint 25 éve van jelen a világ mosogató piacán. Olaszország elsőszámú mosogatótálca gyártója egyedi G.P.S. öntési eljárással gyártja termékeit, mely minőségi alapanyagok kombinálásával szinte az "örökkévalóságnak" szólnak. Termékeikre 10 év garanciát vállalnak, legyen szó gránit vagy kvarckompozit mosogatótálcáikról egyaránt. Az Ellecinek a felső kategóriás minőségi standardokon túl az innováció és a hagyományőrzés is fontos szempont. 100% Made in Italy. Prémium termékek prémium konyhákba.

Szállítási információ

Szállítási információ