MyLineSpa

Időnként mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Képzelje el, hogy évszaktól függetlenül teraszán vagy kertjében akár minden nap részese lehet a hidromasszázs nyújtotta élményeknek. Tartozzon Ön is azon több ezer elégedett ügyfeleink közé, akik már tudják, mit kínál egy mylineSpa jakuzzi.

Cégünk több mint 10 éves fennállása óta mára Európa egyik legnagyobb jakuzzi gyártójává nőtte ki magát.
2009-ben épült 7 000 m2-es gyártócsarnokunkban a legkorszerűbb környezetbarát technológiával gyártjuk masszázsmedencéinket, melyek megfelelnek a német TÜV minősítési rendszer előírásainak.
A MylineSpa 3 jakuzzi típusa a hazai gyártás, az automatizált gyártástechnológia és a rövid szállítási határidő teszik megfizethetővé és elérhetővé.

Gyártó: WELLIS Magyarország Kft.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

MylineSpa team
2014 

VÍZALATTI SZÍNTERÁPIA

Kék - Menstruációs görcsök, torok és mandula-bántalmak, álmatlanság, szívritmus, pulzus, fejfájás, fogfájás
Zöld - Krónikus álmatlanság, szív problémák, izgatott idegállapot, bőrfelületi irritációk, magas vérnyomás
Sárga - Emésztési zavarok, fáradtság, cukorbetegség, influenza, megfázás, krónikus levertség
Piros - Depresszió, stressz, reuma, láz, asztma

A beépített LED-es színterápiás világítás különleges légkört teremt és elősegíti a relaxációs folyamatot. Fedezze fel ezt a sugárzó vízalatti világot! A színesen kavargó, örvénylő víz beragyogja a borús hétköznapokat. A színek pozitív hatásai évezredek óta ismertek. A színterápia kedvező hatást gyakorol pszichikai állapotunkra, különleges hangulattal, érzelemmel tölti el az embert. Az orvostudomány fejlődése során több alkalommal kutatták, hogy a különböző színek miként hatnak a szervezet biológiai működésére.

 

Ezeket az eredményeket napjainkban széles körben alkalmazzuk. A mylineSpa színterápiás világítás négy különböző színű fényre épül: zöldre, sárgára, kékre és vörösre.

 

Medencéink vezérlőegysége folyamatosan, lassú színáttűnéssel váltogatja ezeket az alapszíneket, vagy egy gombnyomással kiválaszthatjuk a hangulatunknak legmegfelelőbbet.

 

A mylineSpa termékekben található színterápiás világítás fő alapszíneinek jótékony hatásai:

AKRIL ÉS MEGERŐSÍTÉS

LUCITE® AKRIL MICROBAN® FELÜLETKEZELÉSSEL
A Lucite® Sanitary Ware volt az első akril lemez gyártó, aki az öntési folyamat alatt építette bele lemezeibe a Microban® antibakteriális réteget, a termék teljes anyagára kiterjesztve ezzel annak hatását. A Lucite® akril Microban® felületkezeléssel biztonságosan, és hatékonyan veszi fel a harcot a baktériumok elszaporodása ellen. A medence teljes élettartamáig kitart, és nem lehet eltávolítani az akril felületéről.

A gyártási idő csökkentésere és a végtermék minőségének javítására a világ-színvonalú ABB robotokat használjuk. A robotvezérelt rendszer a manuális megmunkálást sebességben és pontosságban is sokszorosan felülmúlja. A három rétegben felhordott három komponensű poliuretán habnak köszönhetően a termékek fizikai és mechanikai tulajdonságai egyaránt kiválóak.

 

A POLIURETÁN HABERŐSÍTÉSSEL KÉSZÜLT JAKUZZIK ELŐNYEI:
•  Kiváló hangszigetelő képességgel bír, jelentősen csökkenti a termék falán áthallatszódó hangok erősségét, így a szomszédot sem fogja zavarni, ha Önnek az éjszaka közepén támadna kedve egy üdítő masszázshoz.
•  Rendkívüli hőszigetelő képessége megnöveli a medencében kényelmesen – a víz fűtése nélkül  – eltölthető relaxációs időt, egyben jelentős energiát takarít meg.
•  Vásárlásával támogatjuk a környezetvédelmet, hiszen a PU feldolgozásnál – az üvegszálas technológiával szemben – nem keletkeznek ártalmas kipárolgások és az így készült termék lebomlási periódusa is rövidebb.
•  Minden Európai Uniós szabványnak megfelel.

SZÍNEK

MEDENCESZÍN

A Lucite® világszerte ismert és elismert márka a minőségi akril termékek körében. A medencetest a piacvezető Lucite® akrilból antibakteriális Microban® felületkezeléssel készül.
Az innovációnak és Know-hownak köszönhetően az öntött akril színtechnológia és felszíni megmunkálás fejlődésével a Lucite® kifejlesztette a Sterling Silver és a Pearl White színt a legmodernebb jakuzzik számára.

UV SUGÁRZÁS ÁLLÓ MEDENCEHÁZ

A mylineSpa jakuzzi burkolat fának látszik, de faanyagokkal járó karbantartási teendőket nem igényel.
Ez a korszerű megoldás évekkel meghosszabbítja a medenceház élettartamát, szépségét és nem utolsósorban, az évenkénti újrapácolás sem jelent többé gondot.

 

SZIGETELÉS

A megfelelő szigetelés ugyanolyan fontos a medencéknél, mint a lakóházaknál. A mylineSpa medencék szigetelése kihasználja a medencegépészet minden hőtani előnyét, miközben visszaveri a hidegebb külső levegőt. Bizonyára Ön is hallott már ijesztő történeteket a medencék fűtési költségeiről, pedig a medence megfelelő kiválasztásával energiát és pénzt takaríthat meg. Sok medencegyártó hajlamos csak egyrétegű befúvós habszigetelést használni, mely esetben a medencetest és –ház közötti teljes teret a környezetre is ártalmas habbal töltik fel. Egy másik jellemző hiba, hogy az értékes medencegépészetet is túl messzire – a medenceházon kívülre – helyezik. Az ilyen rendszerekből valóban értékes energiamennyiség illan el a szabadba, mely nem kedvező az Ön pénztárcájának, és a környezetvédelmet sem támogatja. A mylineSpa szigetelése ebből a szempontból teljes körű megoldást nyújt erre a helyzetre. A medenceházat belülről egy vastag szigetelőréteggel fedjük le a padlón és az oldalfalakon is, melyre hővisszaverő fólia kerül, a medencehéjat pedig körülbelül egy cm vastagságú, több rétegben felhordott poliuterán habbal vonjuk be, mely közismerten rendkívül jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. A szivattyúkból és a fűtőberendezésekből származó hőt a fólia visszaveri a medenceházon belül, miközben fűti a medence burkolatát és a vizet. Ez az egyedülálló és minőségi szigeteléstípus minden mylineSpa medencét rendkívül energiatakarékossá tesz, mellyel rengeteg pénzt takarít meg, ráadásul medencéjét környezetbarát módon üzemeltetheti.

A mylineSpa medence hőtérképes vizsgálata során kiváló eredményeket ért el, A képen látható medencébenlévő víz hőmérséklete 35°C, a külső borítás és a thermotető csupán 4°C. A külső hőmérséklet -5°C.
 

ÚJ INNOVÁCIÓ! Polyfoam szigetelés a medence oldalburkolatán és padlózatán.
Előnyei: Energiatakarékos, Kiváló hő és hangszigetelő, Freonmentes technológia, Nem allergén, penészálló, Tiszta, szagtalan anyag, nincs kipárolgás, Nincs páralecsapodás, Nincs baktériális fertőzés veszély, Rugalmas, könnyű

TARTÓSSÁGVÁKUUMFORMÁZOTT ABS AKRIL PADLÓZAT
A jó alapozás – csakúgy mint bármely ingatlan építésekor – a medence szerkezeténél is fontos, amit vásárlóink is joggal várnak el egy ilyen mértékű beruházás esetén. A mylineSpa a kiemelkedően tartós ABS akrilt használja fel medencéje alapjául, mely a szerkezetbe építve távol tartja a medence alkotórészeit és felépítményét a külső káros tényezőktől. A medencékhez való tökéletes illeszkedés érdekében az alapul szolgáló medence padlót is saját gyártásban, vákuumformázó berendezésünk segítségével készítjük Önnek.


IDŐJÁRÁSÁLLÓ MŰANYAG MEDENCEHÁZ
A medencék fautánzatú, UV-álló műanyag oldalburkolattal rendelhetők. Ez a korszerű megoldás évekkel meghosszabbítja a medenceház élettartamát, ráadásul egy vizes törlőkendővel egyszerűen gondoskodhat a burkolat tisztaságáról és igényes kinézetéről.

VEZÉRLÉS

Medencéinket új fejlesztésű, kiváló minőségű, érintésre működő amerikai vezérlőrendszerrel szereljük, mellyel tökéletesen szabályozhatja a fürdőzési élményt. A vezérlőpult könnyen használható, a vízhőmérséklet, a vízáramlás és a világítás egy gyors gombnyomással beállítható anélkül, hogy el kellene hagynia a meleg vizet. A rendszerben felmerülő esetleges hibákat a diagnosztikai szoftverrel felszerelt számítógép automatikusan kijelzi.

 
 

A SmartPhone™ alkalmazás vadonatúj fejlesztés masszázsmedencéinkhez. Azonnali hozzáférés és irányítás távolról. Bárhol, bármikor hozzáférhet jakuzzija vezérléséhez, így az otthoni WiFi rendszerre csatlakoztatott medencén beállíthatja a víz hőmérsékletét, a keringetést vagy akár ellenőrizheti a medence aktuális állapotát. IRÁNYÍTSD NYARALÓDBAN LÉVŐ MEDENCÉDET AKÁR OTTHONRÓL, VAGY ÚTKÖZBEN! AZ ÚJ SmartPhone™ alkalmazás már nemcsak IPhone-nal, hanem Android rendszerű telefonnal is működtethető. (Venus, Saturn)

VÍZSZŰRÉS

Medencéinknél használt ózongenerátor mellett biztos lehet abban, hogy a rendszer víztisztító eljárása megöli a vízben a legtöbb baktériumot, kórokozót, algát, és gombát. A medencék többfokozatú szűrő- és víztisztító rendszere szennyeződéstől mentes, vegyileg tiszta vizet biztosít, mindeközben lényegesen kevesebb vegyszert használ fel, mint a piacon található többi termék. A rendszer számos előnye mellett biztos lehet abban, hogy a jakuzzi olyan vizet használ, amely nem károsítja a bőrt, a hajat és a fürdőruhát sem. Az ózon természetes fertőtlenítőszerként gondoskodik a fürdővíz és a csőrendszer tisztaságáról, emellett ránctalanító, bőrfeszesítő hatással is rendelkezik.

A medencéket olyan, a piacon egyedülálló szűrőbetétekkel szereljük, amelyek a hasonló termékekhez képest tisztább vizet eredményeznek. Különleges kialakításuknak köszönhetően megakadályozzák a baktériumok szűrőn való szaporodását és antibakteriális akrilunk segítségével Ön tökéletes tisztaságú vízben fürödhet. A szűrőbetét hatékonyan elpusztítja vagy hatástalanítja az ártalmas mikrobákat, ezzel terméke élettartamát is jelentősen meghosszabbítja.

SPECIÁLIS ÜLŐHELYEK

mySEAT™ - Neked&Neki
LEGÚJABB INNOVÁCIÓ! A mySEAT™ fekvőhellyel tervezőink kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket. A saroktámasz ergonómikus kialakítása stabil fekvőhelyet kínál férfi és női vásárlóinknak egyaránt.
 
myJETS™ - Nyak- és vállmasszázs fúvókák

A fúvókák különleges elrendezése intenzív nyak- és vállmasszázst biztosít. Az ülőhely követi a test formáját, így Ön kényelmesen relaxálhat akár több órán keresztül. A változatos igényeknek eleget téve olyan fúvóka-elrendezést terveztünk, hogy optimális masszázsélményt nyújtson. A masszázsfúvókákat úgy terveztük, hogy optimális hidromasszázs élményt nyújtsanak minden helyzetben. Az egyes fúvókatípusokat gondosan választottuk ki a különböző medencékhez, az ülésenként eltérő, egyedi hidromasszázs érdekében.

 

myHip™ fúvókák
Professzionális derék- és csipőmasszázs fúvókák, melyek a csípőtájékon felhalmozódott zsírsejtek eltűntetésében segítenek. Ezeket a fúvókákat főként hölgyek részére fejlesztettük ki, de kiválóan alkalmas sportolók, atléták és mindazok számára, akik tökéletes testmasszázsra vágynak.
Rendezés:
Raktáron
75.900 Ft
Raktáron
265.900 Ft
Raktáron
1.899.900 Ft
Raktáron
1.804.900 Ft
Raktáron
1.662.400 Ft
Raktáron
275.400 Ft
Raktáron
73.050 Ft
Ár
Gyártó
Kiemelt Akcióink !
Elérhetőségek
R.M.G. SALES KFT.
Tel.: +36308159597
Tel.: +36305178886
Email: radovits.milan@gmail.com
Cím: 1221 Budapest, Arany János Út 48.