Bugnatese

Rubinetteria Bugnatese olaszországi csaptelep gyár erőssége a hagyomány és a szolgáltatás. A cég 60 éves múltra tekint vissza, 1950-ben Cipriano Marietta alapította. Fennállásuk óta nagy figyelmet fordítanak a tervezésre és a minőség ellenőrzésre, amely a legkisebb részletekre is kiterjed. Az eltelt időszak alatt mindvégig a szolid, hagyományos stílust képviselték, mely időtállónak bizonyult, még a változó piaci igények mellett is. Minden alkatrészt Olaszországban, hazai alapanyagokból készítenek, mely számukra a kiváló minőség egyik alapfeltétele. Jelenlegi kínálatában már a fiatal korosztály minimalista stílusigényének is megfelelő termékeket is gyárt. A  klasszikus csaptelepeik fa és porcelán fogantyúval is rendelhetőek .

A Bugnatese termékek formája magába foglalja a sok éves tapasztalatot, az olasz szenvedélyt, az álmokat, a megújhodást.

A Bugnatese kollekciók kiemelik a fürdőszobák ragyogását, amely ezáltal több lesz, mint tiszta funkcionális követelmény.

Amennyiben mediterrán, meleg stílusú fürdőszobát álmodott, akkor a jelen pillanatban a legnagyobb választékkal rendelkező gyár termékei közül válogathat.

A nosztalgikus csaptelepek mind hagyományos, kétgombos, mind egykaros változatban megtalálhatóak a Bugnatese gyár kínálatában. Több féle kollekció, több féle színben. A nagy színválaszték nemcsak a csaptelepekben, de a fürdőszobai kiegészítőkben és esőztető rendszerekben is visszaköszön.

Rendezés:
Raktáron
290.115 Ft
Ár
Vásároljon nálunk

Gyors vásárlás, regisztráció mentesen!

Kiemelt Akcióink !
Elérhetőségek
R.M.G. SALES KFT.
Tel.: +36308159597
Tel.: +36305178886
Email: radovits.milan@gmail.com
Cím: 1221 Budapest, Arany János Út 48.