Arezzo

Springfield csaptelepek

Springfield csaptelepek 10 év garanciával. Minden csaptelep kézzel polírozott, biztosítva, hogy a felület ragyogóan fényes legyen.

A KEROX kerámiabetét biztosítja a legmagasabb minőséget, a tartósságot és a könnyed működtetést.

 

 

 

Minőségi és modern csaptelepek

Minőségi és modern csaptelepekOtthonunkban, nagyrészt a fürdőszobában és a konyhában a csaptelepek szolgáltatják a meleg és hidegvíz áramlását a vízcsövekből. A csaptelepek által állíthatjuk be a kiáramló víz mennyiségét és hőmérsékletét, többnyire manuális módon, de mapanság már automatizált csaptelepek is léteznek. Fontos, hogy jó minőségű csaptelepeket vásároljunk házunk adott részeibe, hogy hosszú ideig ellenálljanak a víz által okozott hatásoknak, belső korróziónak és a kifolyt víz által keletkezett vízkőnek.

A vízkibocsátás mellett a csaptelepeknek további szerepük is van otthonunkban. A megfelelő csaptelep növeli a fürdőszoba vagy konyha esztétikus megjelenését. Manapság már ezen a téren is rengeteg fajta és féle csaptelep közül választhatunk, hogy megtaláljuk az adott helységek stílusához leginkább illőt.

Fürdőszoba termékek forgalmazásával foglalkozó cégünknél megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbbet! Adjon modernebb megjelenést fürdőszobájának! Válassza a könnyen tisztítható, minőségi és időtálló Springfield csaptelepeket otthonába!

 

Design csaptelepek széles választékával várjuk!

Design csaptelepek széles választékával várjuk!Otthonunkban a fürdőszoba igen fontos szerepet tölt be, hiszen itt kezdjük reggel a napot, és az esti pihenésre is itt készülünk fel. Sokan méltatlanul keveset foglalkoznak vele, pedig fontos, hogy kényelmesen, jól érezzük magunkat benne, hogy kellemes hangulata legyen. Ehhez a fürdőszoba kialakításakor ügyelnünk kell a legapróbb részletekre is.

Fontos szerepe van a fürdőszoba bútoroknak és a különböző szanitereknek egyaránt, de nem szabad a csaptelepekről sem megfeledkezni, mindenből érdemes minőségi termékeket választani. Cégünk design csaptelepek széles választékával várja érdeklődőit. Design csaptelepeink minőségi anyagokból készülnek, ennek köszönhetően hosszú élettartamúak, ráadásul könnyen tisztán tarthatók, és nem igényelnek karbantartást. Nálunk mosdóhoz, zuhanyhoz és kádhoz egyaránt mindenki megtalálja a neki tetsző terméket!

Tekintse meg design csaptelepeink széles választékát, és rendeljen kedvére! Minőségi termé
Rendezés:
Ár
Kiemelt Akcióink !
Elérhetőségek
R.M.G. SALES KFT.
Tel.: +36308159597
Tel.: +36305178886
Email: radovits.milan@gmail.com
Cím: 1221 Budapest, Arany János Út 48.