Big Green Egg kerti sütők , és kiegészítők

BEMUTATJUK A BIG GREEN EGG VARÁZSLATOT

Mi vagyunk a Big Green Egg. Az vezet minket, hogy élvezve a természet által elénk tárt finom és hamisítatlan ízeket, világszerte megihlessük és boldoggá tegyük az embereket. Hívhatsz minket megszállottnak, hedonistának vagy egyszerűen csak foodie-nak. Azt valljuk, hogy érzékeink a legnagyobb ajándékok ahhoz, hogy teljesen kiélvezhessük az életet. Régi japán kamado hagyományokra alapozva kifejlesztettünk egy modern sütőt, hogy elővarázsoljuk a természet kifinomult ízeit. Egészséges és fenntartható módon. Aztán elneveztük annak, aminek látszik: ez egy Nagy Zöld Tojás!

 

A BIG GREEN EGG TÖRTÉNETE

A Big Green Egg ősét már több mint 3000 éve használják Ázsiában. A múlt században  Japánban állomásozó amerikai katonák megismerték ezt a különleges agyagedényt, a kamadót és megszerették a benne sütött ízletes ételeket. Hazavitték magukkal Amerikába, hogy ott is élvezhessék a benne készített finomságokat.

A Big Green Egget gyártó vállalatot 1974-ben alapították Amerikában, a Georgia állambéli Atlantában, hogy megismertessék az egész országgal ezt az ázsiai remekművet. Kezdetben a vállalat japán és kínai kamadókat importált, idővel azonban kifejlesztettek egy tökéletesített modellt, amiben a korábban használt agyagot egy, a NASA által kifejlesztett speciális kerámiával helyettesítették. Egyúttal úgy döntöttek, hogy a gyártást Mexikóba telepítik, mert ez az ország híres a különleges technológiával gyártott kerámiáiról.  Az üzemet elhagyó Big Green Eggek átesnek egy utolsó, aprólékos vizsgálaton. A gyár igazoltan az ISO9001 szabványnak megfelelően működik, ami garantálja, hogy minden egyes Tojás kiváló minőségű.

Köszönhetően különleges felépítésének, a gyártási technológiának és a szabadalmaztatott  alapanyagnak, amiből készül, a Big Green Egg élettartama hosszabb  bármelyik hasonló termékénél. Sem a természetben megtalálható agyag, sem a hagyományos kerámia nem olyan erős, nem áll úgy ellen az időjárás viszontagságainak és nem őrzi annyira a hőt, mint a Tojáshoz használt speciális kerámia. A Big Green Egg anyaga felhevíthető újra és újra anélkül, hogy gyengülne a minősége.

A Big Green Egg teljesen új szintre emeli a szabadtéri sütés élményét, amit ráadásul nem csak nyáron, hanem egész évben élvezhet. A magas minőségű kerámiának köszönhetően a kinti hőmérséklet egyáltalán nem befolyásolja a Tojás belső hőmérsékletét. Télen-nyáron használhatja a Tojást ínycsiklandó grillezett húsok, sült halak, pirított kagyló, párolt finomságok, ropogós szélű pizza és kenyér, vagy akár utánozhatatlan desszertek készítéséhez.

 
 

MIÉRT A BIG GREEN EGG A LEGJOBB VÁLASZTÁS?

A magabiztosság fontos a sütésnél. Ha még sosem sütöttél ezelőtt, vagy mindig szenessé égeted a húst grillezésnél, a Big Green Eggel akkor is csodálatosat fogsz alkotni. Megmutatjuk és megtanítjuk neked az alapokat, hogy hogyan legyél a Big Green Egg mestere, és készíts mindenkit lenyűgöző fogásokat. Csodálkozni fogsz, hogy milyen hamar leszel a parti középpontjában, és beszédtéma az asztalnál. És persze te kóstolhatod meg először a tökéletesen készült omlós, szaftos húsokat és döntöd el, ki kapja a legjobb falatokat!

A BARBECUE ÚJRAÉRTELMEZÉSE

Nagyon sok ideig régi fém bbq sütőkön, grilleken bűvészkedtünk, hogy aztán szenes kolbászokat, alul- vagy túlkészült húsokat lássunk eredményül, és valahogy sosem jött össze a tökéletes. Ez mind megváltozik a Big Green Eggel. Újraértelmezzük, ahogy barbequezol. Amikor a tojáson sütsz, az általad készített ételek mindig tökéletesen sülnek meg, ráadásul kinézetre és ízre is csodálatosak lesznek. Az kerámia kialakításának és a különböző sütési módok változatosságának köszönhetően finom és ízekben gazdag eredménnyel zársz minden egyes alkalommal. Nem kell nekünk hinned, nézd meg a főoldalon, hogy milyen híres séfek és éttermek tartják magasba a Big Green Egg zászlaját itthon is, balatonparti grillétteremtől a Michelin csillagos elittel bezárólag! A Big Green Egg egy szerelem nekünk és annak is azzá válik, aki kipróbálta.

 
 
 

A kulcs az egyszerűség

Az egyszerű begyújtás és hőmérséklet szabályozás segítségével még az abszolút kezdők is nagyszerű fogásokat készíthetnek. Faszenes sütővel még sosem volt ilyen egyszerű az élet!

Élvezd az ízeket!

Minden tojáson tudsz roston sütni, füstölni, tésztát és desszerteket készíteni, lassú tűzön kíméletesen sütni. Olyan ízeket ismersz meg, amiről nem is álmodtál!

Örvendeztesd magad és barátaid

A barátaid nem fogják elhinni, hogy milyen különleges ízekkel kápráztatod el őket! Te csak dőlj hátra, és élvezd az elismerést, és ha akarod, oszd meg velük is, hogy milyen egyszerű a Big Green Eggben sütni!

TÉNYLEG EGYSZERŰ HASZNÁLNI A BIG GREEN EGG-ET?

Igen, de ezt Te is hamar meg fogod tapasztalni. Big Green Egget életükben nem használók is olyan jót sütnek elsőre, mint még soha, és százszor jobbat, mint a barátaik. Begyújtástól a hőmérséklet tartásán keresztül a sütés végéig mindent precízen és könnyedén tudsz kézben tartani.

AZ ŐSI TECHNOLÓGIA TALÁLKOZÁSA AZ ŰRKORSZAK ANYAGAIVAL

A NASA által a hőpajzsaik számára kifejlesztett csúcstechnikájú kerámia technológiát használva a Big Green Egg jobb hőszigetelést, hőmérséleti ingadozásokkal szembeni ellenállást, tartósságot és erősebb kerámiát nyújt a felhasználóknak, emelett sokkal alacsonyabb hőmérsékleten tartja a külső felületet, mint bármilyen gázgrill. Mivel több ezer fokon égetik ki, a tojás a repedéseknek, töréseknek magas hőmérsékleten vagy extrém hideg időjárásban is ellenáll, olyan körülmények között, amik egy normál kerámiában már kárt tettek volna. A külső felület egy időjárásálló, a tojás élettartamán át tartó zöld máz. A Big Green Egg természetesen meleg, ha megérinted, de nem soha nem fog megégetni. Sőt, a tűz mindig a tojáson belül van, így a felső és alsó szellőzők elzárásával bármikor kiolthatod azt. Ezek mellett nyugodtan magára is hagyhatod a tojást anélkül, hogy rá kellene nézned és a hőmérséklet beállításával foglalkoznod.

 

HOGY MŰKÖDIK A BIG GREEN EGG?

A Big Green Eggben megtalálható ősi bölcsesség és hagyomány, a modern technológia és a szabadalmaztatott eljárások egy minden elemében első osztályú terméket eredményeznek, amely ellenállóbb, erősebb, tartósabb és jobb hőkeringetést biztosít, mint bármilyen más szabadtéri sütő a piacon.

EGYSZERŰ BEGYÚJTÁS

A Big Green Egg perceken belül eléri a kívánt hőmérsékletet és máris használatra kész. A saját márkás természetes faszén Amerikában készül tölgy és hickory fák keverékéből a tökéletes teljesítmény és eredmény érdekében. A faszén begyújtása gyors és egyszerű, mert a Big Green Egg kialakítása olyan légáramlást biztosít, mint egy kandallóban. Használj természetes gyújtókockát vagy elektromos grillgyújtót, és felejtsd el a gyújtófolyadékot egy életre!

 
Rendezés:
Raktáron
444.000 Ft
Raktáron
560.000 Ft
Előrendelhető
19.500 Ft
Raktáron
367.000 Ft
Előrendelhető
15.000 Ft
Előrendelhető
16.400 Ft
Raktáron
330.000 Ft
Raktáron
229.000 Ft
Előrendelhető
13.100 Ft
Raktáron
1.330.000 Ft
Raktáron
850.000 Ft
Előrendelhető
10.300 Ft
Előrendelhető
56.000 Ft
Raktáron
622.000 Ft
Ár
Kiemelt Akcióink !
Elérhetőségek
R.M.G. SALES KFT.
Tel.: +36308159597
Tel.: +36305178886
Email: radovits.milan@gmail.com
Cím: 1221 Budapest, Arany János Út 48.